Stupo napisal/-a:Kere feltne pa so to? Cena? Lepe so!
schmidt space. od 250eur pa naprej so cene za schmidtke.
dejan, dobre feltne si zbral, samo skoda da nisi vzel keskin kt 5 s petimi luknjami, uni k jih majo 6 so grde imo. pa treba bo se 2cm v poden da ne bo tolksnega lufta vmes. drgac pa lepo, samo se zadnji odbijac scleanat.
ce bi imel besedo pri stylingu: zadnji odb. clean brez mrezic(zadek potem 1A),zamenjal bi ogledala-orig. ali tiste germanstyle(bok 1A) in se spredaj bi dodelal odb.,kot prvo mi pri th cliotih ni vsec odstranjen znak,pa tista orig. plastika spodaj bi morala iti proc..pol bi bil pa kot celota,zame,perfekten
mal sm se razpisal drugace pa feltne odlicno pasejo na avto
Liquid napisal/-a:ce bi imel besedo pri stylingu: zadnji odb. clean brez mrezic(zadek potem 1A),zamenjal bi ogledala-orig. ali tiste germanstyle(bok 1A) in se spredaj bi dodelal odb.,kot prvo mi pri th cliotih ni vsec odstranjen znak,pa tista orig. plastika spodaj bi morala iti proc..pol bi bil pa kot celota,zame,perfekten
mal sm se razpisal drugace pa feltne odlicno pasejo na avto
Da povem malo podatkov o felnah so 8J 16col ET30 na njih pa gume 195/45r16 Toyo.
Drugace v planu so se gewinde da bo malo nizji potem pa upam da bo konec,kar se pa tice zadnjega odbijaca bo tak ostal,mi je lep amak ce bi ga delal sedaj bi bil sigurno brez mrezic.
Da pa ne boste ugibali cene za SCHMIDTke naj povem da me je ena prisla 194,00EUR.
LP