Clio I 1.8 16v, l.'93/8
1.8 16v
No vikend je bil uspesen a komaj da, ker sem kupil vec barve kot ponavadi, ko lakiram katerekoli platisca in mi jo je skoraj zmanjkalo.Pistola je svoj usodni pih naredila komaj pri zadnji feltni, ce bi imel se ene pol deci nebi bilo nic prevec vendar sem vseeno zadovoljen.
Feltne se na soncu svetijo za znoret, slika je malo bolj slaba, ker je trenutno oblacno vreme in ni nobenega soncka.

Sedaj za ta vikend preostane le se menjava servo letve, ki mi ze dalj casa spusca in ob uspeli operaciji, bo clio v ponedeljek dobil nove superge in pa registracijo.Do konca tedna pa se a-test da ne bodo skifi prevec pametni na cesti.
Feltne se na soncu svetijo za znoret, slika je malo bolj slaba, ker je trenutno oblacno vreme in ni nobenega soncka.

Sedaj za ta vikend preostane le se menjava servo letve, ki mi ze dalj casa spusca in ob uspeli operaciji, bo clio v ponedeljek dobil nove superge in pa registracijo.Do konca tedna pa se a-test da ne bodo skifi prevec pametni na cesti.
- Primož Five
- Kraj: Logatec
Re: 1.8 16v
hude feltne tko k sm ti ze v nedeljo reku
am zanima me kaka kroska je tam zadi...yamaha?
am zanima me kaka kroska je tam zadi...yamaha?
- Primož Five
- Kraj: Logatec
Re: 1.8 16v
lepe felge tko k sm ti ze v nedeljo reku...sicer pa mal off...na eni izmed zadnjih slik sm vidu eno kroso...kok kubicna je (mislem da yamaha)
1.8 16v
Ja Primoz dobr si vidu res je Yamaha in sicer dvotaktna 250. Ja v nedeljo smo nardil dobro kupcijo ne.Upam da si z feltnami od GTT zadovoljen, ker so res ravne in seveda s pokrovi.
Ja tele moje feltne so pa men res do konca hude sam ne vem kaj naj z distancniki naredim.
Nebi rad prevelikih da ne bo vse trpelo, a poleg tega nebi rad premalo da ne bodo feltne prevec noter, ker imajo tak cuden ET da so res pomaknjene navznoter.
Ja tele moje feltne so pa men res do konca hude sam ne vem kaj naj z distancniki naredim.
Nebi rad prevelikih da ne bo vse trpelo, a poleg tega nebi rad premalo da ne bodo feltne prevec noter, ker imajo tak cuden ET da so res pomaknjene navznoter.
1.8 16v
okol ventilckov je cist lepo men verjem, sem pa sedaj ze tolk felten polakiral da znam lepo zascitit tko kot je treba.Ce pa bi ble 16 bi bla zgodba drugacna verjamem.
Vem pa kje so:
Nikoli ne ves mogoce se odlocim kdaj za tiste, a sem kar zadovoljen z 15, ker sem ze te dolgo iskal.
Vem pa kje so:
Nikoli ne ves mogoce se odlocim kdaj za tiste, a sem kar zadovoljen z 15, ker sem ze te dolgo iskal.
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
-
R5Gt turbo