Ju3 bom na obali, se lahk prides kej pokazat z novim zvokom, ce se mas masino not
Clio - Enejev hibrid :)
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
no da ti jaz povem, vsi nosilci motorja morajo biti od cliota 1.8 16v,zadn more bit spodaj na mostu od megana 1.6i ker drugace ti izpuh od hlac do sredinskega lonca nebo sel mimo nikakor, pol alternator more bit od cliota 1.8 16v,mam se jaz enega doma,ga dam obnovit popolnoma pa se lahko zmenima,pol pumpa za servo volan more bit spet od cliota 1.8 16venej_46 napisal/-a:ti, ves da nevem
ma nosilci, alternator, hladilnik (to se bo ze kej skombiniralo)
ostalo, baje mam
mam motor z racunalnikom, in kabli, zaganjac, hlace za izpuh, einspritz...a,ja se za servo nevem kaj mi rabi
hladilnik
v glavnem prava pizd......
pol polosovine nebojo pasale,jaz sem moral levo zamenjat za 16v jevo ,desna je enako dolga samo sem rajsi dal 16v jevo ker je debelejsa ker sem prej mel od 1.4
skratka smorn da si ga ne znas predstavlat,pa stroski so se pr men astronomsko povecali
kolko pa kiler pride od 16 v ja pa ti naj forumasi povedo,jaz sem dobil enega ki sem ga moral dat na manse popravilo za 50eur in ti povem da je smesno nizka cena
upam da te nisem prestrasil
ja ta dva sta meni pomagala,grega je vmes obupal in smo se se do konca skregali tak da sem se sam j....enej_46 napisal/-a:ne me nisi brez skrbi
vem, v kaj se spuscamvsaj mislim
![]()
amm...ja vse to kar si nastel rabimhaha, morem sasota vprasat
al pa gregata, tipi majo vse
vso sreco pr projektu
ti maker priskocimo na pomoc pr montazi
pa pazi na elektro instalacijo od motorja v notranjost
jaz sem mel zegn da ko sem priklopil vse da je avto vzgal pa da obratomer in vse skupaj dela