Kamot, ce bos rabu luc za drzat pa tud lohka poves.Svamca napisal/-a:@moofdi: Strihala se bo v petek popoudne, tko da se cez vikend skup sestavi, bos lohk prsu mal pomagat.
R5 1.4e l.90, R19 16v l.95 - Svamca's cars
Ce bi hotu spremenit barvo pa da bi blo kvalitetno, bi mogu ceu auto zdret tud znotrej, kar mi pa na misel ne pride, ker je noter barva res lepo ohranjena, in rdeca 5ka je meni cist lepa, tko da ostane barva taka kot je.
Dons je pa prislo nepricakovano do spremembe planou. Auto bo cez prazinke stau da se dons in jutr nanesen sprickit dobro presusi, in usahne kolk se ma namen. Za kvaliteto pa se 3 tedne nebo auto fertik, in tacas se bo use ostalo umirjeno pripravilo.
Lp
Dons je pa prislo nepricakovano do spremembe planou. Auto bo cez prazinke stau da se dons in jutr nanesen sprickit dobro presusi, in usahne kolk se ma namen. Za kvaliteto pa se 3 tedne nebo auto fertik, in tacas se bo use ostalo umirjeno pripravilo.
Lp
RENAULT 5 1.4e RT
RENAULT 19 16V
RENAULT 19 16V
in pravis da bos dal not 1.4e, to bi jaz tud. kaj pa bos naredo glede homologacije motorja, ker baje ni mozno homologirat?
BTW: zaj cez vikend sem bil na tehnicnem, pa je pogledo tud stevilke motorja. saj vrjetno bi se dalo kaj zmenit, ker me je spustil kljub temu da nimam homologiranih feder, modre zarnice za zmigavce pa vetrobransko sipo mam pokjeno. pa se zadnja leva bremza ne prime.
sem se zmeno da bom vse porihto pa je te spusto.
gledo je pa tud gume pa je reko da me ne more spustit skozi s takimi gumami. no pol ko sem mu razlozo da to mam vpisano v kartoncek je bil ze bolj veseli.
Malo offtopica ampak je za razmislit.
BTW: zaj cez vikend sem bil na tehnicnem, pa je pogledo tud stevilke motorja. saj vrjetno bi se dalo kaj zmenit, ker me je spustil kljub temu da nimam homologiranih feder, modre zarnice za zmigavce pa vetrobransko sipo mam pokjeno. pa se zadnja leva bremza ne prime.
sem se zmeno da bom vse porihto pa je te spusto.
gledo je pa tud gume pa je reko da me ne more spustit skozi s takimi gumami. no pol ko sem mu razlozo da to mam vpisano v kartoncek je bil ze bolj veseli.
Malo offtopica ampak je za razmislit.
Aja, zanimivo. Drgac je tele feltne frend dobu zravn auta kt ga je u Sk loki kupu, pol sj jh pa jest od nega kupu. Pa kr dobr pasejo gor.sharkyca napisal/-a:Taksna felga mi je pa znana
Lohk se zmenva pol kt bo moja fertikbam88 napisal/-a:torej kdaj se bova moje tk lotila?
RENAULT 5 1.4e RT
RENAULT 19 16V
RENAULT 19 16V