neki me zanima, ce kdo ve za kake vzmeti k spustijo cliota l2003, 1.5DCI za ene 3-4 cm, ampak ne vec k to. Ker recimo k sm gledu da bi kupu pise da je za sve modele in da zniza 3cm, dizla pa v resnic mal vec zniza. Jst bi pa rabu neki da dizla zniza 3-4 cm
kere vzmeti?
kere vzmeti?
Lp,
neki me zanima, ce kdo ve za kake vzmeti k spustijo cliota l2003, 1.5DCI za ene 3-4 cm, ampak ne vec k to. Ker recimo k sm gledu da bi kupu pise da je za sve modele in da zniza 3cm, dizla pa v resnic mal vec zniza. Jst bi pa rabu neki da dizla zniza 3-4 cm
:)
- marcel_mastnak
- Kraj: celje
Se da na se en nacin znizat torzijo.In sicer tako ,da odvijacis oba vijaka z katerim sta zavijaceni na karoserijo roki in pod sprednji vijak das podloske pac tolko kolko hoces znizat in nazaj zavijacis.Edino nevem kako bo na tehnicnem.Mi smo nekoc tako delali,ko se niso bili tako strogi predpisi in za homolo. ni nihce vpraseval.
- marcel_mastnak
- Kraj: celje

Clio je zakon!