sj k sm se domou pelou mi je rajsal ce je kej ruknlo k sm meu 4 gume zadj na sedezih .. pa distancnike mam in je glih u rob drsalo sj zadj morm se torzijo spustit pa trsat amortizerje
hvala za pohvale eno uprasanje .. ce dam js fedre utrdit(obnovit) mislte da mi pol nbo drsala zadnja guma ob blatnik .. ker ko sm meu zadj na sedezih gume pa feltne mi je mal drsalo ce je bla kaka grvinca na cesti .. pa me zanima ce bo pol tut s obnovitvijo ?
prav nic ti nebo pomagalo ker sem jaz mojega mogu zvisat ker mi je prijamalo in to 15col:)blatnike siri pa bo ce dobro pogledas znotraj blatnika vidis kolko ma roba zavitega noter !!nevem no jaz sem tako resil da sm ga mal dvignu in pa rob so mi skrajsali tako da nec nedrsa!!lp
roba mam notr zavitga 1 cm .. sirt pa negrem blatnike .. ko jebe itaq jih bom obnovil pa bom vidu kaj bo .. ce ne bom pa distancnike dol pobrau k jih mma gor .. 2cm
boljse bo sigurno no kolko so pa platisca siroka in pa et??jaz pri mojem mam et 37 j7.5 pa je guma cist zadost vnej in je lepo videt sam notranji rob smo postimal