PROCAR - nategatorji

Vse ostale teme
Odgovori
lazo23

PROCAR - nategatorji

Odgovor Napisal/-a lazo23 »

Caw folk morda ni primerno da pisem o tej firmi saj vidim da je na tem forumu celo njen oglas, toda nikakor nemorem mimo. Torej za kaj se gre pred 5 tedni sem pri njih narocil distancnike vedno znova in znova so imeli nekaksne izgovore seveda sem 40% cene placal v naprej in kaj zdej robe od nikodar, res nevem kaksn odnos je to, zal si o njih nisem prej prebral na netu kaj folk pise o njih in ja seveda veliko je takih k jih kar posteno spljuvajo, no seveda se najde tudi REDKA izjema ki je pac z njimi zadovoljna. Ampak res nerazumem ene uboge distancnike, imajo res lepo porihtano stran ja seveda to je vaba za kupce, sam zal je enkrat moral naleteti ne cloveka kot sem jast kajti imam sreco da mi sorodnik dela na takem polozaju da bi se to dalo zelo hitro resiti in tokrat sem si rekel da bom seu do konca kajti enostavno si ne pustim da me folk nateguje prvo je bilo receno 1-2 tedna sedaj ko ga klicem mi pravi da se lahko zavlece tudi do par mesecov-kreteni... Nono bomo vidl kdo bo koga a bom jest pozru tistih 40% placanih v naprej al bo pa on placu kr parkrat vecji znesek ko ga bojo obiskali inspektorji... Res nevem no kam to vodi da v tej Sloveniji te lahko vsi takole oderajo ti pa en majhn prekrsek naredis na cesti pa si ob zajetn kupcek denarja...
lazo23

Tud jest sm bil tam osebno in mi je rekel jaja ni problema najvec dva tedna se bo cakal, ok recem ni panike zdej pa cakam ze 6 tedn klicu sm ga pa ze ene 5 krat in pol mi nazadnje rece ja ves kako je to kksna stvar se zavlece tud do par mesecov - alo a si bolan al kaj pa jest ce avto narocim ga dobim v parih tednih ne pa eni distancniki, tko da res no mislm bed je to k si delajo res slabo reklamo ane, pac sej nimam nc proti njim sam enega roka se pa morjo drzat ane nevem no pac obljubljeni rok so prekoracl ze za 150% :lol:
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

lazo23 napisal/-a:Tud jest sm bil tam osebno in mi je rekel jaja ni problema najvec dva tedna se bo cakal, ok recem ni panike zdej pa cakam ze 6 tedn klicu sm ga pa ze ene 5 krat in pol mi nazadnje rece ja ves kako je to kksna stvar se zavlece tud do par mesecov - alo a si bolan al kaj pa jest ce avto narocim ga dobim v parih tednih ne pa eni distancniki, tko da res no mislm bed je to k si delajo res slabo reklamo ane, pac sej nimam nc proti njim sam enega roka se pa morjo drzat ane nevem no pac obljubljeni rok so prekoracl ze za 150% :lol:
zahtevi denar nazaj pa pjt drgm kupt :wink:
Slika
BeaM_X
Kraj: Kransterdam

Odgovor Napisal/-a BeaM_X »

Pej u Todivo pa jih bos mel prej kot v enem tednu.
Slika
Uporabniški avatar
thesharky
Kraj: Potujoča ribarnica

Odgovor Napisal/-a thesharky »

Tako je bilo pri men za luci, mi pravi v ponedeljek narocam robo od FK-ja pa narocim ok...klicem cez 10 dni kaj je zdej, ni se bilo dosti narocil pa nismo narocal, sem samo skenslal..adijo. Tko je zgleda s tvojimi distancniki, bog ve od kod jih narocajo, pa zgleda nima dovolj narocil s emu ne splaca pa zavlacuje. Drugi a3m bi se temu reklo.
Come baby come Slika
Do I Look Like A Slut
Uporabniški avatar
JaaN
Kraj: SLO - 04

Odgovor Napisal/-a JaaN »

Odkar ima pro-car drug clovek, se dogajajo take stvari. Zal.
2,0 TFSI & Clio III 1.4 16v Dynamique
Uporabniški avatar
marky
Kraj: (Trebnje) Mirna

Odgovor Napisal/-a marky »

Jest imam tut slabe izkusnje z pro-car.
Mi je rok za luci ene 7-8krat prestavil tako da sem robo dobil
sele po 5. mesecu in da sem 100% placal ze ob narocilu.
Ce gledamo iz poslovnega vidika se s strankami ne dela tako,
ker Slovenija je majhna in prav kmal se lohka zgodi da bo
ostal brez strank.
Pa da nov mogoce gdo mislu da imam kaj proti Pro-car, ampak
dolgo ne bo mogel takole.....
lazo23

No sej po eni strani se prov veselim tistega datuma kateri naj bi bil spet dolocen da dobim robo, k pac sj kokr sm reku na napacnga tipa je naletu dobr da mi je sorodnik v tem biznisu pa ga bomo mal spravl ob zivce sej pravm a mi vrne un kes k sm mu ga dal v naprej sicer ni velik ampak vseen al bo pa mogo placat od 15-20 krat visjo ceno bomo vidl kdo se bo pol smeju, pa se fermo mu bojo zihr zaprl k bo mel notranji nadzor haha...
Odgovori