xsenon

Vse ostale teme
Uporabniški avatar
zig@
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a zig@ »

Veliko preveckrat je tisto drugo :) nas pa haklajo ce nam zarnica od registrse ne sveti :roll:
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

Fantocci napisal/-a:
thesharky napisal/-a:Ce na mene kdo naleti s xenon kitom v sluzbenem casu, pa da blesci gre sigurno na izrednega tehnicnega. :twisted: Nimam pa nic proti tistim, ki vsaj nekak poskusajo nastavit, da ne blesci.
To podpiram.

Kaj pa ce recimo na tebe v sluzbenem casu naleti Rom (po moznosti brez izpita) s starim kombijem, ki mu ne dela pol luci in ima otroke nalimane na prednji sipi (otroski avtosedez - kaj je to :lol: ), malo prej pa je na crpalki meni nic tebi nic natankal kurilca - kaj pa potem naredis? Kaznujes vse to ali se obrnes stran, ker ves, da z njimi ni dobro cesenj zobati?
pravilno si to povedu Fantocci :wink:

sharky a tist polcaj al kaj :lol:
Slika
Uporabniški avatar
ZZ-717

Fantocci napisal/-a:
thesharky napisal/-a:Ce na mene kdo naleti s xenon kitom v sluzbenem casu, pa da blesci gre sigurno na izrednega tehnicnega. :twisted: Nimam pa nic proti tistim, ki vsaj nekak poskusajo nastavit, da ne blesci.
To podpiram.

Kaj pa ce recimo na tebe v sluzbenem casu naleti Rom (po moznosti brez izpita) s starim kombijem, ki mu ne dela pol luci in ima otroke nalimane na prednji sipi (otroski avtosedez - kaj je to :lol: ), malo prej pa je na crpalki meni nic tebi nic natankal kurilca - kaj pa potem naredis? Kaznujes vse to ali se obrnes stran, ker ves, da z njimi ni dobro cesenj zobati?
pravilno si to povedu Fantocci :wink:

sharky a tist polcaj al kaj :lol:
Slika
Uporabniški avatar
thesharky
Kraj: Potujoča ribarnica

Odgovor Napisal/-a thesharky »

Kaj naredim, sam osebno kaznujem :!:
Come baby come Slika
Do I Look Like A Slut
Uporabniški avatar
p1k4p0k4
Kraj: LJ

Odgovor Napisal/-a p1k4p0k4 »

thesharky napisal/-a:Kaj naredim, sam osebno kaznujem :!:
Ne vrjamm. :lol:
Ponavadi te prehitim...
Uporabniški avatar
king_m
Kraj: Kacenberg

Odgovor Napisal/-a king_m »

Mene osebno pa velik bolj moti, ce furam za starim Golfom II dizel in mi crn dim kadi pred oci, ko pa da se kdo pripelje mimo s xenon-kitom.
Pa ne govorim to zato, ko ga mam tudi sam, ampak mene osebno (skoraj) noben mimovozeci ne zmoti. A je res potrebno pogledat v avto ponoci ko ti nasproti fura? Itak da gledas svojo desno stran cestisca, da ohranis orientacijo.
Precej bolj zaslepi kaka razstelana zarnica, ki sveti u zvezde, kot pa xenon-kit.

No... js mam xenon-kit na parabolah, pa snop usmerjen precej bolj v tla. Nikoli nimam na nicli naravnano. Ce sem kdaj koga prevec zaslepil, pa se mu opravicujem.

Se pa povsem strinjam z 86-4PJ, Fantoccijem, zig@,.... Najlazje policistom pri nas "navadnih" iskati malenkost, kot pa pri tezkih prekrskarjih vsem jasne nepravilnosti.
Uporabniški avatar
thesharky
Kraj: Potujoča ribarnica

Odgovor Napisal/-a thesharky »

p1k4p0k4 napisal/-a:
thesharky napisal/-a:Kaj naredim, sam osebno kaznujem :!:
Ne vrjamm. :lol:
Tebe bi drgac kaznoval :wink:
Come baby come Slika
Do I Look Like A Slut
Uporabniški avatar
Stupo

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Tudi ce je xenon kit nastavljen tako kot je treba, potem popolnoma nic ne moti mimoidoce, ce pa klices ufote z njim, pa zna biti zelo motece za nasproti vozece :?
Slika
Uporabniški avatar
zig@

Odgovor Napisal/-a zig@ »

Se strinjam, pa tud "ta plavi" ne tezijo tok ce so luci normalno nastelane. mene so ze 2x do zdej ustavl s kitom pa ni noben niti omenu :? upam da bo tko tud naprej :D
Uporabniški avatar
Stupo

To zato, k ti neupajo zamorit, k vejo da bojo mel pol probleme (as kao) 8)
Slika
Uporabniški avatar
clio_dizel
Kraj: Vrhnika

Odgovor Napisal/-a clio_dizel »

na enem drugem forumu je mel en pobic sledeco situacijo:
Danes sem imel tehnicni pregled in da bi se mozakar preprical, da nisem xsenona naknadno vgrajeval, je sel pod avto kontrolirati, ce ima vgrajene senzorje za nastavitev nivoja snopa. Seveda imam serijski xsenon!
Uporabniški avatar
Stupo

Potem te spusti cez, ce imas fake senzor? :)
Slika
Uporabniški avatar
king_m
Kraj: Kacenberg

Odgovor Napisal/-a king_m »

Vceraj so kolega mojga ustavli plavi angeli in takoj zagrozili z odvzemom tablic in izrednim tehnicnim. Zahtevali so homologacijski kartoncek, u njem pa ni bilo zapisanga xenona.
Zmazal se je z opozorilom in seveda odstranit kit iz avta. So pa dejali policaji, da so dobili direktivo nadrejenih, naj pregledujejo in bodo pozorni na vse s xenon kitom.

Vse OK... ampak tud ce mam original xenon, ne pise to v homolomo.
Js osebno mam kit in pranje zarometov mam, senzorjev pa ne (ampak tega itak ne more vidit policaj).
Se en dokaz, da zakonodaje pri nas niso logicne. :oops:
Uporabniški avatar
IcEm4n
Kraj: LJ kotel

Odgovor Napisal/-a IcEm4n »

sej te na tehnicnega odpeljejo, kjer to pogledajo.
Uporabniški avatar
ZZ-717

jap polcaj se zihr nov su lazt pod avtom pa gledat ce mas senzor.. :wink:

p.s. a je mev ta tvoj frend leco ? al je kar brez lece notr podturil xenon kit ?
Slika
Odgovori