No med tem ko cakam auspuhe in prage pa sm zamenjal pozicije za bele in zmigavce za krom tko da mi ne kvari vec xenonk...nova pridobitev pa je tut tale akumulator k sm ga bil prisiljen dons kupt k mi je stari bil ze cist hin pa mi je skos neki alarm tulu k je bil padec napetosti!
Evo ga:
Aja spil pa mi je nekaj zivcev, najprej cena ko sm ga sou kupt potem pa se montaza...cca 2,5 ure! Za popizdet kok je mal placa v cliotu pa kok sparajo s kabli...
Kere prage si pa to nabavu ....k vidm da so spredi drgac zakljuceni kot od RS (uni so povezani z blatnikom)
Drac pa lepo rihtas in v pravi smeri .....
Pragi so iz dodatne opreme original za cliota, narocu sm jih v TPV Nm...mal je zakljucek drugac ker nimam blatnikov od rs-a!Sej bo tut to dobr kumi cakam da jih dam gor
Ce bi kupu akumulator ki ima na isti strani prikljucke kot stari neb smelo ti vzet vec kot 5-10 min za menjavo tak da predvidevam da si kupu tazga ki ma kontra obrnjen plus pa minus.
bravo...ves nism meu dost izbere pa sm mislu da ma clio mal dalse kable puscene pol k sm se pa lotu lotat dva kabla debela k prst skp lotat se pa to mal zavlece vse skp
nebi rabu lotat. Rabis samo vijak, matico in 2 podlozki. skupaj privijacis 2 kabla, naprej das pa malo debelejsi kabl do kleme. spoj pa z toplotno buzirko zascitis. avtoakustika.press