No, danes mi je radio crknu, tako da rabim novega Ogledau sm si naslednjega, ima kdo podobnega? Baje ma nek joystick, za premikanje naprej in glasnost?
Ma ga kolega ....ko sva ga dala not sva se eno uro ukvarjala z tistim joystick om .....drgac kar vredu spila in tud nastavitev ma zadosti .....eden prvih pioneer jevih dizajnov ki mi je vsec ...sam je dokaj zakompliciran glede tistga gumba .....vrjetno ko se navadis je vredu
ClioOwner napisal/-a:Ja, mislim da ma kr veliko stvari za radio, ki je samo 120eur. Ma joysticka se bom ze navadu, glavno da je usb, ker sm to pr starem najbolj pogresau.
ClioOwner napisal/-a:Ja, mislim da ma kr veliko stvari za radio, ki je samo 120eur. Ma joysticka se bom ze navadu, glavno da je usb, ker sm to pr starem najbolj pogresau.
Pa cez mejo pejt pogledat...mislim da bo cenejsi
Sem malo prej poslal narocilo na mail HGspot Jurovski Brod. Po mojih izracunih me bo prsu 93eur, tako da je kr ugodno. Bodo vidli kaj bojo rekli, in kdaj bo prsla roba. V roku nekaj dni predvidevam.
Ja, stvar je taka. Kupu sm Pioneer DEH-2000MPB. Za njega sem dal piclih 70eur. Odlocil sem se da bom pocakau se kako leto, dve pa bom pol investiral v LCD radio, ko bodo cenejsi.
Tako, js sm tega DEH-2000MPB zmontirau danes. Bi kar priporocau, cisto ok stvar za nezahtevne. Js to vsekakor sm. Se posebej za teh 70eur je zelo dobra kupcija.