zanima me ce je kdo poskusal vgraditi v r5 armaturo od cliota 1. zanima me tudu ce motor energy skupaj z nosilci od renault exspresa pase brez velikih predelav v renault 5? hvala za odgovor.
glej, da se use nardit ampak vedi da je dela ogromen, kabli , zajle in podobne stvari
nosilci in ostalo
glej, ce spravijo od audi TT armaturo v polota in trabanta, pol bo se ta sla v 5ko
aja, pa ce se da spravit v twingota komplet notranjost, armaturka, zici in ostalo, pa se masina od Clio 2 RS, hja, nebi dau vrag da gre oc lia 1 v 5ko
jst sm meu armaturo doma in sm jo hotu dat notr, pa ko sm zacel merit, pa testirat se mi je sam kozlal, sm jo kr stran vrgu, pa sm ze marsikej naredu, sam tega pa ne grem delat, strom pa zajle , pa zracnike ze ustimas, sam nosilce da se vse u nuo notr usede pa na grem rihtat.
Amm uporabnik matijagtt jo notr daje v petko kokr sm mu pomagu ti lah povem da je jeba z nosilci pa plastiko okrog volana. Volanska letev od petke je krajsa tko da mors se to menjat pa od cliota dat al pa posvasat da jo daljsas. Pol zmigovci bojo tezko notr pasal ker je volanska letev bolj notr.... nosilce treba itak nasvasat gor na novo, mal lufta je tut pri sipi ker armatura od petke je mal bolj zaokrozena, malenkost. lah bi se nastevu...
sva sam probala in nastavla gor, upam da nebo kj zameru k slikce popam gor
jp armatura pase not sam jeba je pa svetovna...en tedn se ze fukam z njo...no not jo ze mam,je blo treba nosilce nasvasat...11 komadou....tko da ce se skantam bo saj armaturka cela .... ja groza je pa s kabli,pa saltnge za pecko je treba prestavt,pa volanki drog podalsat....to je bla najvecja jeba...k ne sme bit kr tko zasvasan...cela znanost iz tega sranja...pa cb-jko sm not natlacu,pa radijo...sam zgleda pa super....
No pol vidm da se da to narest, mam jest tud to u planu. Vem da je jebanja obilo in se vec, ampak za zgled auta se bom pa se s temu pozjbavou ce bo ze motor od cliota sou notr pa ves ostali oz. kompeten strom. Pa ksne informacije se pol tud nebom branu.
moderno zgleda armaturka od cliota v petki, samo ce se urosr ni lotu predelavat kr je predelal vse na njegovi petki, bi se malo zamislu
Lahko pa kdo dokaze da ima trmo in to naredi, srecno
Sj vids da jo ma matijagtt ze notr, tko da se da narest ce se hoce. Tko da se men zdi se urosr noce spraut tega narest, ker mu je vrjetn prezakomplicirano. No to je itak samo moje mnenje.
Najvecji razlog pr men je bil to da ko bi jo nastimal not, nebi niti priblizno tk stala ko u klijotu, to pomeni miljon nekih luftov pa linij ki se ne ujamejo.