Laguna 2 zracenje

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
audio

Laguna 2 zracenje

Odgovor Napisal/-a audio »

Pozdravljeni.

Pred kratkim sem zamenjal kabinski filter (v predalu pred sopotnikom), pa mi ob pricetku voznje se vedno za cca 10 sekund zasmrdi po plesnivem. Je potrebno zamenjati se kaksen filter ali kaj scistiti?

Hvala za odgovore.
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Re: Laguna 2 zracenje

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Kakor vem je samo ta filter, kupijo pa se tudi eni spreji, ampak tisto je bolj za prekrivanje vonjav, kot za odstranjevanje plesni.
Slika
dicoslav

Odgovor Napisal/-a dicoslav »

sej ta laguna je tak cela plesniva tak da ni nit cudn da ti smrdi u njem :twisted: :evil:
Uporabniški avatar
rogi2

laguna

Odgovor Napisal/-a rogi2 »

dicoslav napisal/-a:sej ta laguna je tak cela plesniva tak da ni nit cudn da ti smrdi u njem :twisted: :evil:
Ali lahko prosim razlozis zakaj se tako grdo izrazas?
Uporabniški avatar
Tommy30
Kraj: Domzale

Odgovor Napisal/-a Tommy30 »

dicoslav napisal/-a:sej ta laguna je tak cela plesniva tak da ni nit cudn da ti smrdi u njem :twisted: :evil:
:smt016 kretencek
Verjetno sploh se 16 let nisi star in te se za usesa clovek ne sme, ker bi ga policija obdolzila za napad na mladoletno osebo.
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Uporabniški avatar
sligi

Odgovor Napisal/-a sligi »

v moji laguni mi je tudi zasmrdelo, to se v ceveh zracnikov glivice naredijo

jaz sem to uspesno odpravu z sprajem za ciscenje klim, ki sem ga kupil v Obiju (prav neka njihova znamka se ne spomnem vec imena je pa blo v vonju lavande), sem mislu itak ni nevem kaj, ce bo kaj bo, ce ne pa ne, pa sem to dvakrat ponovil

spustis v avttomobilu za cca 20 min. in to pri vzganemu ventilatorju na maximum z notranjo cirkulacijo in nastavljeno na max. gretje da unici vse glivice. seveda avto prizgan.
po 20 minutah dej ventilacijo na zunanjo cirkulacijo in pusti se malo da se se malo prezraci, potem pa ugasni vse in pusti ene pol ure da se ti avto lepo prezraci ker je kar mocno.

Zadeva je delovala zelo v redu in sem se resil smrada. Ze vec kot leto ni vec problema.

Za to da se ti to ne ponovi, pa je dobro, da preden poleti avto ugasnes, po delovanju klime, na hitro dati na gretje in ventilacijo na max. da ti posusi kanale.

upam da sem pomagal.

lp. sligi
Uporabniški avatar
audio

Odgovor Napisal/-a audio »

Hvala, bom probal.
Odgovori