Clio storia l.??
--------------------------------------------------------------------------------
a te lucke v avatarju si svoje sliku ? fuuuul lepo svetjo... se posebi tista crtica zgoraj
drgac pa ena lepsih storij kar sm jih vidu
mogoce edino se RS maska spredaj ... pa bo se lepsi avtock
kero masino pa mas notr?
--------------------------------------------------------------------------------
No glede RS odbijaca spredej.To je zelja ze ogromno casa samo ga ne dobim nikjer.Razmislju pa sm on nabavi blatnikov in pragov in odbijaca.Use je misljeno o menjavi.Ce kdo koga pozna naj mi pove!!!???Prosim
a te lucke v avatarju si svoje sliku ? fuuuul lepo svetjo... se posebi tista crtica zgoraj
drgac pa ena lepsih storij kar sm jih vidu
mogoce edino se RS maska spredaj ... pa bo se lepsi avtock
kero masino pa mas notr?
No glede RS odbijaca spredej.To je zelja ze ogromno casa samo ga ne dobim nikjer.Razmislju pa sm on nabavi blatnikov in pragov in odbijaca.Use je misljeno o menjavi.Ce kdo koga pozna naj mi pove!!!???Prosim
ce je vse to kar je napisal menjano, potem je cist mozno da ima toliko konj. Prepovrsno si prebralsilvi_7 napisal/-a:hja mal prevec je to 110km ni kar tako z konji gor prit!!frend je predelal pol motorja da je pridobil 28km!!sam spodnji blok je se original:)))
Samo tisto kar je napisano glede racunalnika od RS mi je malo mimo, ampak ok. Skoda, da si nisi izbral kakega vecjega motorja za tuning. 1.4 16v z takimi predelavami pride nekje do 140KM.Vercek napisal/-a:Ne ta motor ima serijsko 75 konju.No kaj je predelano.To predelavo smo delali v renojevih delavnicah ko sm se tam delu.Znizana je glava motorja,sportne odmicne,racunalnik in injektorji so od cliota 2.0 16v RS,ultra lahki kovani bati,in ravni ventili....
Enigma motorsport
Glede testa dyno ga nimam ker ga nism uzeu ker smo s kolegom z Italije mirli k stima avtoelektriko.
NO SAMO TO BI POVEDU DA SE DA SAMO Z ELEKTRONIKO PRIDOBIT 20 KONJEV PA NAJ KDO VRJAME AL PA NE.VIDU SM NA DOSTI AVTOMOBILIH RAZLIKO NA TESTU IN VOZNJI.POL PA SE DOLOCENI KOSI U MOTORJU.
JS VEM DA 1.6 16V MEGAN MI NE UTECE.KAR SMO TUDI PROBALI!!!
NO SAMO TO BI POVEDU DA SE DA SAMO Z ELEKTRONIKO PRIDOBIT 20 KONJEV PA NAJ KDO VRJAME AL PA NE.VIDU SM NA DOSTI AVTOMOBILIH RAZLIKO NA TESTU IN VOZNJI.POL PA SE DOLOCENI KOSI U MOTORJU.
JS VEM DA 1.6 16V MEGAN MI NE UTECE.KAR SMO TUDI PROBALI!!!
- matejpurgar19
- blackwolfcar
- Kraj: Ig
No no umiri se malo. Sej mas hitro petkomatejpurgar19 napisal/-a:ja sj ti verjamem da ti megane 1.6 16V ne utece ampak ne mislt ta di uteces RENAULT5 1.4 60 KM. SJ ti verjamem da mas predelano sam clio storia nima za burek proti RENAULT 5 1.4. mogoce ima tvoj. ce si iz gorice loh probava na zelezniski k je lepa ravninca.