usnjeni sedezi
- blue racer
- Kraj: Novo mesto
usnjeni sedezi
A mi lahko kdo pomaga, s cim bi blo najbolj mazat usnjene sedeze da bi jim podalsal dobo in da nebi napokal??
Hvala...
Lp, Gass
Hvala...
Lp, Gass
- blue racer
- Kraj: Novo mesto
Priznam, osebno nimam izkusenj z usnjem v avtomobilu, imam pa s sedeznimi garniturami. Najbolje se obnese samo vlazna krpa vsake toliko casa, ker z raznimi kremami in nanosi zapremo pore v usnju in ne diha vec. Seveda ker je to naravni material. Usnje na sedezni ostane tako dovolj prozno in diha, pa je vseeno v uporabi vec kot tisto v avtomobilu.
Usnje tako in tako cez cas postane bolj gladko in svetlece. Mogoce bi pristal na mazanje samo enkrat do dvakrat letno, pred ekstremnimi letnimi casi z najvecjimi nihanji temperature (recimo pred poletjem in zimo). No, moje razmisljanje. Lahko da se povsem motim...
Usnje tako in tako cez cas postane bolj gladko in svetlece. Mogoce bi pristal na mazanje samo enkrat do dvakrat letno, pred ekstremnimi letnimi casi z najvecjimi nihanji temperature (recimo pred poletjem in zimo). No, moje razmisljanje. Lahko da se povsem motim...
?ŕeprav ima 1.2 16V, je prav lu?°ten...
v avtu se poleti ko stoji na soncu zrak segreje na 60°C za salo, potem si zracunaj koliko vrocine pokasira sedez ce sonce sije direktno nanj
nato se usedes v to savno in svicas kot divja svinja preden klima ohladi vse skupaj.....
...dvomim da je kavc v dnevni delezen takih razmer
nato se usedes v to savno in svicas kot divja svinja preden klima ohladi vse skupaj.....
...dvomim da je kavc v dnevni delezen takih razmer
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Usnje
Res je, v avto temperatura niha mnogo bolj, kot med stirimi stenami...
Na 60 stopinj, kolikor se segreje poleti notranjost vozila in direkten pritisk sonca na sedeze...
Saj vcasih crno usnje se prijeti ne moremo...
Zagotovo potrebuje usnje nego, vendar sem preprican, da je tudi za take stveri iemti posebne kreme in ne le navadne... Morda nimam prav???
Lp
Na 60 stopinj, kolikor se segreje poleti notranjost vozila in direkten pritisk sonca na sedeze...
Saj vcasih crno usnje se prijeti ne moremo...
Zagotovo potrebuje usnje nego, vendar sem preprican, da je tudi za take stveri iemti posebne kreme in ne le navadne... Morda nimam prav???
Lp