ze tko sm mogu vsak tedn polnit hladilno tekocino, zdej pa ze po parih km ze zgine, a je mozn da se je do konca vdalo? sem dal notri trdilc ce bo kej bolje, sam verjetno ga bom moral v vsakem primeru peljat na servis, sam bi rd da mi zdrzi kaksen tedn da mal dnarja prsparam
hladilnik fuc?!
hladilnik fuc?!
danes se peljem u sluzbo in kr naenkrat neki pokne, men itak nc jasn.. po sluzbi ko sm se vracu domou pa je mela masina neki sumliv zvok dokler se ni ogrela, potem pridem domou, odprem haubo in hladilne tekocine kr ni Confused , jo dotocm skocm 3km stran na petrol, se vrnem domou in spet hladilne tekocine ni Confused Confused , pogledam pod avtom in na desni strani pod hladilnikom flekc
ze tko sm mogu vsak tedn polnit hladilno tekocino, zdej pa ze po parih km ze zgine, a je mozn da se je do konca vdalo? sem dal notri trdilc ce bo kej bolje, sam verjetno ga bom moral v vsakem primeru peljat na servis, sam bi rd da mi zdrzi kaksen tedn da mal dnarja prsparam
Re: hladilnik fuc?!
V Smarci pri Kamniku je en dober majster, ki popravlja kilerje - v bistvu obnavlja.....jurcek3 napisal/-a:danes se peljem u sluzbo in kr naenkrat neki pokne, men itak nc jasn.. po sluzbi ko sm se vracu domou pa je mela masina neki sumliv zvok dokler se ni ogrela, potem pridem domou, odprem haubo in hladilne tekocine kr ni Confused , jo dotocm skocm 3km stran na petrol, se vrnem domou in spet hladilne tekocine ni Confused Confused , pogledam pod avtom in na desni strani pod hladilnikom flekc![]()
Je pa zadeva po popravilu sigurno ok, ker sem imel sam opravka z takim problemom.
Je poceni, edino kar je je potrebno hladilnik odmontirati in odnesti tja...
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Mislim da je okoli 20k bivsih. Na vicu je tudi en k killerje rihta, sam je za mojega megana reku da se teh killerjev ne da popravit ker so tudi iz plastike, al neki tazga...jurcek3 napisal/-a:jst sm pa mislu kr ceu auto na servis pelt pa da najprej pogledajo ce je res hladilnik, pa da se par stvari zrihtajo
kok pa pride nou hladilnik, tko inf. me zanima
Sam ce ti tok pusca, poglej da ni kje sla kaka cevka, ker da ti po 1km gre vsa hladilna, pol mora ORNG puscat...
Jst ti tud priporocam tega mozakarja iz Smarce, pa on popravi tud plasticne dele oz. jih zamenja lahko tud z rabljenimi.
Samo pomoje mu bos mogu res samo kiler peljat, al pa ce ga prej poklices (cifro dobis na PM ce jo hoces) tko da ti priporocam, da se prej pri kakem mehaniku oglasis, da ti bo tocno prognoziru kaj je narobe.
Samo pomoje mu bos mogu res samo kiler peljat, al pa ce ga prej poklices (cifro dobis na PM ce jo hoces) tko da ti priporocam, da se prej pri kakem mehaniku oglasis, da ti bo tocno prognoziru kaj je narobe.