Clio I 1.8 16v, l.'93/8
clio 1.8 16v
Ja ze res Kiko sam men osebno tale german style ne sede ker mi zadaj res grdo zgleda kako gume izgledajo. Drugace pa mislim da sva imela midva skupaj avte parkirane v Krskem kake dve leti nazaj pred to prvo gostilno, ko se pripeljes v Krsko kjer je bil vcasih disko, ves mam kar neki frendov v Krskem ce ti bo kaj znano, Gero,Wily, Crni,Jan,...
Imamo vinsko trto v Catezu in zato sem velikokrat v Krskem.
Imamo vinsko trto v Catezu in zato sem velikokrat v Krskem.
1.8 16v
No malo utrinkov vcerajsnjega dne.Lakiranje letvic in speglov, poleg tega pa sem nasel se tole konzolo pri menjalniku in ker mi je bilo skoda vreci stran barvo sem pihnil se to.

Nazalost letvice se niso popolnoma suhe zato sem rajsi pocakal z montazo le-teh.Sem pa zmontiral spegle,konzolo in angel eyes.
Malo pa sem se tudi polotil belega cliota a o tem malo kasneje.

Nazalost letvice se niso popolnoma suhe zato sem rajsi pocakal z montazo le-teh.Sem pa zmontiral spegle,konzolo in angel eyes.
Malo pa sem se tudi polotil belega cliota a o tem malo kasneje.

clio 1.8 16v
Sej meglenke so v odbijacu in to 4 sam so lece od fiat puntota.Ta odbijac itak ne bo dolgo vec namontiran, ker imam v Lj. ze pripravljenega novega samo iskat ga je treba a ne Ziga.Mam pa tudi original meglenke doma sam so bele in ne rumene tko da ne bo cist tak kot je bil pred leti ne bo pa mu veliko manjkalo.
Me veseli da ti je vsec, potrebuje pa samo original gumo na odbijacu, ce jo kdo ima se toplo priporocujem.
l.p. Vsem
Me veseli da ti je vsec, potrebuje pa samo original gumo na odbijacu, ce jo kdo ima se toplo priporocujem.
l.p. Vsem
1.8 16v
Ja Duli sem ze vidu da mas dva naprodaj, trenutno je ze kupcija sklenjena z Ziigatom kjer bova mela malcek kompenzacije.Saj ves najleps je ce roka roko umije ne.
Vec o tej kompenzaciji pa bo kmalu videno v Ziigovem topicu kjer bo na kaksni sliki razvidno o cem je rec.
Ce pa bom slucajno potreboval kaksnega celega pa ti z veseljem sporocim.
Za gumo pa vem da jo ne prodas posebej jz jo isto nebi.
Vec o tej kompenzaciji pa bo kmalu videno v Ziigovem topicu kjer bo na kaksni sliki razvidno o cem je rec.
Ce pa bom slucajno potreboval kaksnega celega pa ti z veseljem sporocim.
Za gumo pa vem da jo ne prodas posebej jz jo isto nebi.
1.8 16v
Ja beam_x ves da drgac res kr v redu zgleda ce se vse 4 meglenke przgem pa kr fejts izgleda ves.
Bo za premislt, ceprav sem reku da bo sedaj neki casa tak, ko pa se bom odlocil za komplet restavracijo gre pa nazaj v originale.
Bo za premislt, ceprav sem reku da bo sedaj neki casa tak, ko pa se bom odlocil za komplet restavracijo gre pa nazaj v originale.
1.8 16v
Danes ni bil moj dan
, sem hotel zmontirat siroke letvice na cliota in sem ugotovil da sta zadnji dve ocitno za 1.5 cm daljsi kot pri 16v cliotih, zato se ne prilegata lepo na udrtino, ki je v plehu in sem sedaj v dilemi.
Ali uniciti novo barvo, jih odrezati, pokitati, pobrusiti in lakirati ponovno ali pa zmontirati preko teh originalnih lukenj.
Sem za pomoc prosil B-Starda, ki je to ze enkrat delal in upam, da mi kmalu da napotke kako se je on lotil te zadeve.
Ali uniciti novo barvo, jih odrezati, pokitati, pobrusiti in lakirati ponovno ali pa zmontirati preko teh originalnih lukenj.
Sem za pomoc prosil B-Starda, ki je to ze enkrat delal in upam, da mi kmalu da napotke kako se je on lotil te zadeve.
1.8 16v
Ha danes sem zmagal.Letvice sem uredil tako da jih ni bilo treba rezati in unicevati, samo malo pameti je bilo potrebno in resitev je bila pred nosom.
Sem jih pa ponovno lakiral na crno ker se mi zdi da je najboljse original.Tudi polakirane so bolj na grobo zato da je razvidna struktura kakrsna je bila prej.Jutri sledi montaza in kaksna slikca da se vidi.
Potrebujem 2 znaka 16V najrajsi kromirana oz. srebrna, ce kdo ve kje jih dobiti ze v naprej hvala.
Sem jih pa ponovno lakiral na crno ker se mi zdi da je najboljse original.Tudi polakirane so bolj na grobo zato da je razvidna struktura kakrsna je bila prej.Jutri sledi montaza in kaksna slikca da se vidi.
Potrebujem 2 znaka 16V najrajsi kromirana oz. srebrna, ce kdo ve kje jih dobiti ze v naprej hvala.