Renault 25

Predstavite Vašega Renault-a
Uporabniški avatar
Primož Five
Kraj: Logatec

Odgovor Napisal/-a Primož Five »

ej redline mogoce ves kok je teh 21 turbo v sloveniji?
Sensei Rei/Pes moj prijatelj

http://www.osterrob.si/ Zelo ostri noži
Uporabniški avatar
XiWang

Odgovor Napisal/-a XiWang »

Dej mal vec slik avta in ne pilotske kabine! :twisted: fak sami gumbi.. to mors it ze na tecaj da se ne zatipkas kej med voznjo :lol:

Nor avto...vsekakor vreden obnove. 8)
ne hiti počasi....
Uporabniški avatar
Redline
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Redline »

Primoz Five napisal/-a:ej redline mogoce ves kok je teh 21 turbo v sloveniji?
Trenutno vem za:

R21 Turbo, ph.2, bele barve, katere lastnik je dolgoletni prodajalec rabljenih reno delov iz lj Luka (nisem siguren ce ni avto ze v kosih);

R21 Turbo, ph.2, rdeca - shusova;

R21 Turbo Quadra, ph2, metalik modra, moja;

potem sta mogoce se kaksni dve in seznam se zakljuci.

Kmalu bodo izumrle :(
Moji renaulti:
Renault 21 GTS ph1 (1987)
Renault 21 TXI ph2 (1990)
Renault 21 Turbo ph1 (1987)
Renault 21 Turbo Quadra ph2 (1991)
Renault Clio II 1.2 RN (2000)
Renault 19 chamade 16V ph2 (1993)
Uporabniški avatar
Redline

Renault 25 turbo pa mislim, da je tale Tinetov kar edini, pa se presenetljivo dober je (je bil vsaj takrat, ko sem ga js gledal) 8)
Moji renaulti:
Uporabniški avatar
MeGaNe_16V
Kraj: Zasavje, Maribor

Odgovor Napisal/-a MeGaNe_16V »

A mogoce kdo ve, ce je kje v sloveniji rdeca 25ka baccara? Pred leti jo je imel moj soedalvec v kisovcu... Bila je kot iz fabrike. pol se je pa prodala pa je nisem vidu ze par let... :?

Drugace pa ce tole obnovis tko kot je treba...mas od mene sam kapo dol! :wink: :smt005
Uporabniški avatar
Redline

MeGaNe_16V napisal/-a:A mogoce kdo ve, ce je kje v sloveniji rdeca 25ka baccara? Pred leti jo je imel moj soedalvec v kisovcu... Bila je kot iz fabrike. pol se je pa prodala pa je nisem vidu ze par let
Rdeca R25 baccara se nahaja nekje v Mengsu, ce je se med zivimi. Ima pa montiran po mojih informacijah navaden 2.0 motor in je v precej slabem stanju - lastnik se ne obremenjuje kaj dosti z vzdrzevanjem. Drugace sem jih pa sam na slo cestah videl kar nekaj, samo nobene Turbo baccara, vse so bile z obicajnim 2.9 V6 motorjem.
Moji renaulti:
Uporabniški avatar
MeGaNe_16V

Hvala za informacijo... sej lahko, da ni to ena in ista 25ka... Lahko, da je niti ni vec v drzavi :wink: Vem, da je bila vinsko rdeca s crno notranjosto in povsem orginalna. Ni pa bila turbo ampak 2.9 V6.

Redline a ma tvoja 21ka slucajno zlato crto po sredi strani avta? tam nekje v visini kljuk...zlo tanka crta) Zanima me, ce je ta avto ze dosti let nazaj bil v Trbvoljah? Ker, ce je bila imam o avtu kar dosti informacij... :)
Uporabniški avatar
Redline

MeGaNe_16V napisal/-a:Hvala za informacijo... sej lahko, da ni to ena in ista 25ka... Lahko, da je niti ni vec v drzavi :wink: Vem, da je bila vinsko rdeca s crno notranjosto in povsem orginalna. Ni pa bila turbo ampak 2.9 V6.

Redline a ma tvoja 21ka slucajno zlato crto po sredi strani avta? tam nekje v visini kljuk...zlo tanka crta) Zanima me, ce je ta avto ze dosti let nazaj bil v Trbvoljah? Ker, ce je bila imam o avtu kar dosti informacij... :)
Moja 21 turbo Quadra je bila najprej nekje na Hrvaskem (nek poslovnez naj bi jo imel za obcudvat v skladiscu in je ni nic vozu), nato jo je imel lastnik Pneumatic centra Sitar, ki ga je razbil, nato Tinetov stric v Logatcu in zdaj je tik pred smrtjo koncno nasla pot k nekomu, ki se bo malo bolj ukvarjal z njo 8)
Za tistega iz Trbovelj sem ze slisal, je se med zivimi, je bil moder?
Moji renaulti:
Uporabniški avatar
MeGaNe_16V

Odlicno! torej pravis, da jo bos postimal v original stanje? :wink:

Kar se tice pa 21ke iz trbovelj je pa tako - Avto je bil kupljen razbit - kar dosti spredaj. (nekje so se slike kaksen je bil pred popravilom...) Vendar totalno na novo porihtan. Lastnik ga je rihtu za sebe - zraven je imel prste tut moj foter...tko, da vem, avto je bil u nulo! potem se je nekaj casa vozu po trbovljah...izginil pa je ne vem kam! Niti nisem ga se uspel uprasat kam je prodal tisto 21ko. Je bila pa temno bodra jap. Z zlato crto - to si bom vedno zapomnu :lol: Ker od takrat naprej sem zaljubljen v ta avto :D No v tistem obdobju je moj foter imel tudi renault 25 - mislim, da okoli leta 97 :) Misje sive barve, ampak ni bila baccara. Avto se je prodal enemu v trbovlje nato pa izginil neznano kam. :D Za 25ko smo mel pa renault 19 16v bele barve - 5 vrat, ki je bila prodana 2 leti nazaj v odlicnem stanju, se pravi...bila je kot iz fabrike! Lastniki smo bili 10 let foter pa jo je glancu ko prtegnen. 93 letnik - 120 000 realinh km....skratka ko suzica :D Zdej je na zalost v rokah ene zenske, ki notri kadi in jo sipa na vsakem vogalu :cry: zlo zjebana deluje :? mal sm se razpisu :P

sorry za offtopic :D
Uporabniški avatar
TineBR
Kraj: Logatec

Odgovor Napisal/-a TineBR »

Eno rdeco 25ko smo lih dons zasled na Drenovem gricu pri Brezovici.
Sm pa ze veckrat slisov da jo ma en na Vrhnki.

Drugac pa jest sm v iskanju voznikovih vrat(sam pleh mora bit vredu).

LP Tine
Uporabniški avatar
DragR

Odgovor Napisal/-a DragR »

MeGaNe_16V napisal/-a: Za 25ko smo mel pa renault 19 16v ..bila je kot iz fabrike! Lastniki smo bili 10 let foter pa jo je glancu ko prtegnen. 120 000 realinh km... Zdej je na zalost v rokah ene zenske, ki notri kadi in jo sipa na vsakem vogalu :cry: zlo zjebana deluje :?
Pa neee no :? Kva zenske sploh kupujejo tak avto :cry: Dost bi mela 1.4 energy :lol: (ne velja za cist use :oops: )

Sam tale r25 je pa legenda ja, niti njen naslednik safrane, ne vem ce ma kej dost vec opreme kt tole :P Avtomatska klima edin, pa airbagi... Kr elektricna nastavitev sedezev z memory funkcijo :shock: :shock: To mi ni blo nc jasn k sm vidu. :)
Slika
Uporabniški avatar
MeGaNe_16V

DragR napisal/-a:
MeGaNe_16V napisal/-a: Za 25ko smo mel pa renault 19 16v ..bila je kot iz fabrike! Lastniki smo bili 10 let foter pa jo je glancu ko prtegnen. 120 000 realinh km... Zdej je na zalost v rokah ene zenske, ki notri kadi in jo sipa na vsakem vogalu :cry: zlo zjebana deluje :?
Pa neee no :? Kva zenske sploh kupujejo tak avto :cry: Dost bi mela 1.4 energy :lol: (ne velja za cist use :oops: )
Ja res je! Avto ma sam za po robnikih plezat pa u hoferja gre nabaulat..pa po ene drve gre z njo, ker je njen moz svobodni umetnik in iz lesa dela kipe :D In pol juh vidis se peljeta s polno prikolico drv - sajbe dol pa oba cik u ustih. Najhuje zame je pa to, da sta prej mela golfa dvojko!!! kar pomeni kaj? Da nimata pojma kaj vozita! Veckrat sanjam, da sm 19ko naso odkupu nazaj...hehe..prou more mam! :D :?
Uporabniški avatar
DragR

Odgovor Napisal/-a DragR »

Ma men je ze zalostno to poslusat, kaj sele vidt, ko mas 10 let doma tak avto, pa ga cuvas, pol ga pa gledas kko je iz dneva v dan bl zanemarjen. :?
No, dost OT, pac se bomo mogl sprjaznt da legende nakoncu vec ali manj klavrno konacajo. :? :?
Slika
Uporabniški avatar
MeGaNe_16V

se strinjam. :?

Je res, da so nekatere 25ke imele celo senzor, ki je zaznal hlape alkohola in avto ni hotu vzgat? :D
Uporabniški avatar
Bojci
Kraj: Maribor & skrajni severovzhod Prekmurja

Odgovor Napisal/-a Bojci »

:shock:
To je pa avto, ki se je in se se pise z veliko zacetnico...med vsemi avti nasploh!

Lepo, da si jo dobil, upam, da jo bos zrihtal in se vozil kot predsednik!
Vsi gumbi oz. "letalski kokpit" delujejo? Ker ce kaj ne dela, bo kar zajebancija popravljat, ceprav je hvalabogu krmiljenje mehanizmov pri tem avtu se dokaj enostavno.

Pravticno ima vse, kar je takrat avtomobilska industrija lahko ponudila...edino glede varnosti mogoce ne. AMpak takrat varnost se niso postavljali na prvo mesto.

Cimprej jo hocemo videt! :D
Slika
Odgovori