Clio I 1.8 16v, l.'93/8

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
rufi
Kraj: Tržič

1.8 16v

Odgovor Napisal/-a rufi »

Ja vem da se to da enostavno popravt sam je havba brez praske in se mi zdi trenutno skoda unicevat lepe havbe, ker sem itak mislil v prihodnjih 2-3 letih avto popolnoma razstavit in zrihtat nazaj v original stanje. Zato tudi pocasi kupujem dele karoserije da bom doma vse imel dvojno in bom piljal na strihanje po kosih in le kar na avtu ostane:streha,boki.
Drugace pa hvala za informacijo sedaj vsaj vem kaj me caka.
Uporabniški avatar
Primož Five
Kraj: Logatec

Re: 1.8 16v

Odgovor Napisal/-a Primož Five »

hehe take felge ma moj bratranc na golf 2 gti...noooroo :twisted:
Sensei Rei/Pes moj prijatelj

http://www.osterrob.si/ Zelo ostri noži
Uporabniški avatar
rufi

1.8 16v

No do registracije oz. 3 tedenski plani so sledeci:

Menjava zadnjih luci za Ph2
Menjava letvic za Ph2
Menjava leve mansete na volanski letvi
Menjava zavornih cevk
Menjava prvih luci za angel eyes
Montaza novega avtoradia
Montaza novega sprednjega sistema
Ureditev papirjev za homologacijo

Poleg tega pa bodo potekala vzporedna dela na belem cliotu, ki bo do konca meseca ze v rokah novega lastnika.
Uporabniški avatar
rufi

1.8 16v

No danes je potekalo brusenje prvih dveh blatnikov za belega cliota in koncna priprava letvic PH 2 za modrega.
Ker pa sem imel danes dovolj casa sem tudi poskeniral stare slike kaksen je clio izgledal v celoti pred 5 leti.
Slika
pa se ena s strani
Slika
BeaM_X
Kraj: Kransterdam

Odgovor Napisal/-a BeaM_X »

Lepo zgleda.Na drugi fotki je pa prov brutalen 8) , feltne mu res pasejo.
Slika
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

Sam haubo bi ti pajsnu pa prou nc druzga.Una barva je grozna.
Uporabniški avatar
rufi

1.8 16v

Ja ves Matej da ne bos pozabu je mel clio na tej sliki 8j*16 in gume 215/45/16 sam sem se vedno zaostajal takrat za kolegom ki je mel 215/40/17 na rdecem cliotu.
Mislim pa da bodo kmalu moje speedlinke na prodaj-bomo probal enga sprovucirat k ma mal hujse tko da je se vse v pogovorih.Ce pa bodo pa trenutno se ne vem za kolk bi se prodajale.Anyone ponudbe.
l.p. Ziga
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Za takrat je bil ziher lep :) Takrat je bla rizota v modi :P Mislim glede teh barv :)
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
rufi

clio 1.8 16v

Zadnje luæi faze 2 bodo kmalu namescene sam se moram zapeljat do Ziga v Lj. k mi jih bo zrihtal. Za letvice pa sem odlocen da dam gor fazo 2 ker mi je bilo to ze prvic vsec ko sem to videl na cliotu ko je bil se v lasti B-Starda .
Jutri upam da bo lepo vreme da polakiram spegle in letvice poleg tega pa se namestim angel eyes, ce pa bom imel cas pa bom se zavorne cevke zamenjal in se lotil tudi bele zverine.
Uporabniški avatar
DragR

Odgovor Napisal/-a DragR »

Te fotke iz pred petih let... :shock: :shock: Res zgleda fuuul brutalno. :D Men se edin zdi da je mal prevec zlate barve, drgac pa tut za danasnji cas za moje pojme vredu zrihtan. :)
Slika
Uporabniški avatar
rufi

clio 1.8 16v

Hvala Drager sej itak vidm da uni modeli k pravjo da je grd pa take scene, ne prvoscijo, sem ze opazu na tej moji temi ko je ne enem topicu napisal da je prvi konc res grozen ni pa dolg nazaj napisal da bi mi havbo ukradu.Mislim da sem s tem vse povedal.Nebi pa se rad spravljal v detajle.V glavnem zame je avto cool zrihtan ko se lahko pohvalis da si sam naredil recimo 80% avta ne pa razne mamine mazice k se neki spomnejo pa to tud dobijo.
Kdor pa spada v kateri razred pa zase dobro ve kajne.
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

Ne razburjaj se, logicno je da avto ne bo vsem vsec. Men pac uno v rumeni (zlati) ne pase, sam drugac pa hudo zgleda...
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

O madona smo obcutljivi.Dej ce ti kej ni usec pa umakn temo.Hauba mi je lepa,ne pase pa mi ta zlata barva in pa odbijac.
Uporabniški avatar
rufi

clio 1.8 16v

No res je kar pravijo 100 ljudi 100 cudi, 100 zena 200 sisa :lol:
Ja vem da je blo mogoce malo prevec zlate ampak meni je to takrat res ustrezalo ce pa sedaj malo pogledam nazaj vidim da sem res malo pretiraval. No ravno danes sem lakiral letvice in spegle tko da bo sedaj malo manj stvari zlatih. Bula na havbi bo ostala ker mi je vsec zlata. Kljuk na vratih se mi pa ne da snet z avta, ker je cisto prevec dela tko da bojo ostale take kot so.
Angel eyes so ze zmontirane kaksna slikca pa pade jutri.
l.p. Ziga
Uporabniški avatar
Kiko
Kraj: Krško

Odgovor Napisal/-a Kiko »

Ja, res je, da je bilo malo prevec zlate. Je pa tudi res, da je lahko tudi taka kombinacija lepa. Primer na sliki spodaj. Sem pa se vedno mnenja, da ta avto mora ostati original! :wink:

Slika

No, "german style" oziroma kot nekateri pravijo, FDM, tudi zelo lepo izpade!

Slika

Drugace pa hvale vreden projekt in lepo, da po osmih letih se vedno vztrajas pri ventilarju!

Ni se ga lahko znebiti! :wink:
Slika
Zaklenjeno