PRELEPO, da bi dolgo trajalo
Je nisem potem kupil, ker so mi na vpoklic zamenjali vse 4. Ja, smo se pogovarjali o tej plastiki, pokazal mi je parnumber, slikico dela in tudi ceno, tako da vem da to obstaja.bobo napisal/-a:A tisto plastiko se da posebej kupit, ker ponavadi prodajajo komplet.Robertp, kaj to si kupil[plastiko] na renoju.Na servisu je bil hitro fertik,ko je pogledal prvic,priblizno ena kava[15 min.].
Je pa to AS Kalan, Jezerska 10, LJ.
Prvotna ocena je bila plastika in ura dela, kar bi zneslo cirka 12 jurckov (jeseni 2006).
Kam si pa ti peljal avto?
Vsekakor bi ti moral na osnovi st. sasije povedati, kateri vpoklici so za tvoj avto in ce so bili opravljeni. Eden izmed vpoklicev se je nanasal na varnostne pasove (na zadnjih sedezih) in na voznikov sedez (oboje pa varnost)...
Pa se nekaj... Po kolikem casu so te obvestili da ti garancije ne priznajo, po 15 minutah? Ce je tako, potem je to odlocitev (samovoljna) servisa...
Naceloma servis (vodja) odobri garancijo/reklamacijo, predvsem za manjse in ocitne napake... Drugo bi bil npr. cel menjalnik ali motor, takrat bi si zadevo ogledal tudi njihov izvedenec...
Vse bolj (pa ne glede na napisano) se mi zdi, da te je vodja servisa odpikal, ker si pripeljal uvozen avto... Ceprav bi servis dobil placan del in storitev po normativih od mama firme...
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Kolko je meni znano, so tudi pri meni pase menjali.Trajalo je pa par dni da so mi povedali, da garancija ne velja,tako , da ne verjamem v teorijo zarote s strani servisa, ali pac
Pooblasceni paje Pusnik v Bisterci,sam so kr korektni bli, ne vem.Ko sem kupil avto ,sem pri njih delal vlki servis in jim dal vedet da bom hodil k njim kao njihova stranka.Pa saj niso vsi neposteni, me kr malo strasis

Strah te ni treba bit, naiven pa tudi ne. Zivimo v kapitalizmu ...denar, denar, denar. Sej je lepo pomislt da si ti posten, samo to se ne pomeni da so drugi. Navadno te tisti ki se ti najlepse smeje, najolj nateg... Malo se angaziraj in pozanimaj okrog tega po servisih. Jaz sem tudi imel eno reklamacijo glede avta, ko sem opravil veliki servis, ....ko sem povedal da je po par tisoc km sla crpalka so se mi pred strankami smejali in skoraj vrgli iz servisa. No ko so dobili pismo od odvetnika iz Zveze potrosnikov Slovenije so mi pa skor v rit zlezl od dobrote. Drzim pesti zate. Drgac pa tako naredi kot ti je kolega prej predlagal, kupi dele in vgradi...
LP
LP
Evo, danes sem se na svojem servisu pozanimal (so mi pri 12kkm menjali sklopko, a to je druga zgodba)...bobo napisal/-a:Hvala vsem skupaj vam javim ko se bo kaj premaknilo CAO![]()
![]()
Garancije (kot v tvojem primeru) obravnava servis sam (ponavadi sef). Obstaja neka Renaultova interna aplikacija CIF (nekaJ podobnega), kjer na osnovi st. sasije povedo ce je avto v garanciji in kaj morajo na njem urediti. Ne glede kje je bil avto kupljen.
Za tvojo sipo: dobi se samo tisti plasticni del, ki ti je pocil. Ce nisi unicil zajle se da popraviti. Servis seveda raje proda celoten mehanizem z motorjem (tudi ce ni potrebe).
Glede tiste plastike: info je iz Renault servisa.
Kaj pa je pisalo na tistem papirju, s katerim ti je mahal?? Ti pravim da hoce prodat, on bo pa se garancijo uveljavljal - dvojni zasluzek.
Meni je enkrat sel en plasticen konektor na enem senzorju na masini. Je bilo treba zamenjat. Ampak prvotna reakcija servisa je bila, da je potrebno menjat komplet instalacijo vseh kablov in konektorjev ki so okrog masine, ker te ziscke so tako lepo estetsko skupaj spete v en kabel....za okrog 250 EUR.
Mi je "pokrov dvignl", in ker sem tecnaril, so lepo stari konektor odcvikal in nalotali enega rabljenega gor - z delom vred 15 EUR!!
Meni je enkrat sel en plasticen konektor na enem senzorju na masini. Je bilo treba zamenjat. Ampak prvotna reakcija servisa je bila, da je potrebno menjat komplet instalacijo vseh kablov in konektorjev ki so okrog masine, ker te ziscke so tako lepo estetsko skupaj spete v en kabel....za okrog 250 EUR.
Mi je "pokrov dvignl", in ker sem tecnaril, so lepo stari konektor odcvikal in nalotali enega rabljenega gor - z delom vred 15 EUR!!
Na tistem papirju je bil kao reklamacijski zapisnik ali nekaj podobnega od renoja.Ko sem ga prosil naj mi da kopijo je rekel da ne more oz. ne sme.Potem sem mu rekel kdo je to reseval na renoju da ga jaz poklicem je nekaj zamumlal in si nisem zapomnil priimka.Po mojem me farbajo tak da se kadi.Z Francijo pa pomojem nebo nic ,ker sem jih iskal na guglu pa je servis videt ful zapuscen na tel. pa se ne javljajo.Lepa igra,mater.

A si zrihtal? Koliko pride plastika dandanes? Meme je mehanik samo opozoril, da ce se zlomi naj pustim stikala pri miru (ze impulzni pomik znanarediti stalo, ker zavrti motorcek do skrajnih polozajev)...bobo napisal/-a:Robertp imel si prav.sla je samo plastika tako kot pri tebi...
Barabe so hotli kasirat![]()
![]()
Torej kako si uredil? Report, Mr. Spock, report...
Poglej, danes pred kosilom sem rassraufal zelo pocasi da nebi kaj zlomil.Dobro urco je trajalo kar za laika ni slabo.Pa se muzika ni bla slaba
Jutri grem v soping tako da ne vem kolko stane bompa sporocil.Glede onih deb... na servisu se mi pa res vec ne da, samo se zadnjic,skoda oz. z alostno ,reno je vlka firma.
Hvala ti se enkrat,mas spricer v dobrem
Tudi vsem ostalim hvala
Hvala ti se enkrat,mas spricer v dobrem