a kdo ve kko bi se dal na hitr zrihtat, ker sumim da je katalizator fuc, ker avto nima nobene moci ozirom ga dusi,...
katalizator bom menjou sam ne zdle k so finance bl na psu pa me zanima kaj bi se dal nardit...
a kdo ve kko bi se dal na hitr zrihtat, ker sumim da je katalizator fuc, ker avto nima nobene moci ozirom ga dusi,...
katalizator bom menjou sam ne zdle k so finance bl na psu pa me zanima kaj bi se dal nardit...
Lp ZABC
Najprej preveri ce je katalizator sesut oz. zanic, in ce je ga das pa enostavno spraznt. Bo avto se bol sel kot prej
Na hitro ze tako preveris, ce avto dvignes pa pogledas kolk se segreva cev do katalizatorja pa od njega naprej. To delaj pri mrzlem avtu, ker drugace bos prec opecen. Ce je sum potrjen(hladnejsa cev za katalizatorjem kot pred), odsraufas auspuh pred katalizatorjem pa pol sprobas ce gre avto kej bol. Tist je pa lahko zajeban odsraufat ker sraufi zarustajo, pa se ko nazaj dajes lahko pol puscajo plini tam ven pol, tak da vrjetn bol da zapeljes avto k enmu majstru da ti pregleda pa je.