PRELEPO, da bi dolgo trajalo

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Uporabniški avatar
bobo
Kraj: Lenart, Štajerska

PRELEPO, da bi dolgo trajalo

Odgovor Napisal/-a bobo »

POZDRAVLJENI
Septembra sem postal srecen lastnik SCENICA 1.5DCI.AVTO ZIVLJENJA,nimas kaj.Vse lepo in prav do par dni nazaj.Pokvaril se je mehanizem za dvig in spuscanje sipe .Grem na servis,avto je 05 letnik to bo garancija dajo zahtevek na revoz oz. renault slovenija cez par dni pa sok .GARANCIJA NE VELJA ker avto nima prvega ziga na 30 jurjev.IMA pa na 60,90.kateri bedak ne gre na prvi servis,jaz pa se vecji ker tega pri nakupu nisem opazil.Aja, se to ,avto je bil uvozen iz Francije in kupljen pri trgovcu.A je kaka moznost,ali sem obsojen,da placam 300 plus delo in na vse skupaj pozabim¨.
Uporabniški avatar
RS-sport
Kraj: Kranj

Re: PRELEPO, da bi dolgo trajalo

Odgovor Napisal/-a RS-sport »

bobo napisal/-a:POZDRAVLJENI
Septembra sem postal srecen lastnik SCENICA 1.5DCI.AVTO ZIVLJENJA,nimas kaj.Vse lepo in prav do par dni nazaj.Pokvaril se je mehanizem za dvig in spuscanje sipe .Grem na servis,avto je 05 letnik to bo garancija dajo zahtevek na revoz oz. renault slovenija cez par dni pa sok .GARANCIJA NE VELJA ker avto nima prvega ziga na 30 jurjev.IMA pa na 60,90.kateri bedak ne gre na prvi servis,jaz pa se vecji ker tega pri nakupu nisem opazil.Aja, se to ,avto je bil uvozen iz Francije in kupljen pri trgovcu.A je kaka moznost,ali sem obsojen,da placam 300 plus delo in na vse skupaj pozabim¨.
obsojen si da placas 300 +.... in na vse skupaj pozabis :wink:
RS-sport
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Na zalost bos moral kar placati, je treba bit drugic pred nakupom bolj previden na vpise v servisni knjigi (cim en manjka, ni garancije), pa ceprav to nima blage veze z motorckom sipe :?
Slika
Uporabniški avatar
[KEKEC]
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a [KEKEC] »

Na reno servisu pride mehanizem za zadnje vrate 170eur za senica!
Uporabniški avatar
meganeman
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a meganeman »

Jst sm mel sreco pa oba mehanizma menjal v garanciji. Sam kaj ko mi je sipa na Pagu dol padla:(.

Pac serijska napaca...

PS: Jst bi se probal mal pri trgovsu spogajat, da ti vsaj delo placa! Ce ne pa rec, da bos slab glas razsiril o njemu!
I have a need, the need for speed! Meganeman over and out...
Slika
http://megane-forum.eu/
SLEPEC

Odgovor Napisal/-a SLEPEC »

ce ti je garancija prekinila ,zaradi 1 ne vpisanega servisa,ti pa rabis za mehanizem sipe ,jih poslji v 3 p m,kupi rabljeno ali neorginalno in daj popravit enemu elektricarju,njih pa daj na slab glas
Uporabniški avatar
RS-sport
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a RS-sport »

SLEPEC napisal/-a:ce ti je garancija prekinila ,zaradi 1 ne vpisanega servisa,ti pa rabis za mehanizem sipe ,jih poslji v 3 p m,kupi rabljeno ali neorginalno in daj popravit enemu elektricarju,njih pa daj na slab glas
preberi si pravila garancije in se vzdrzi nepotrebnih komentarjev :wink:
RS-sport
Uporabniški avatar
robertp
Kraj: Vodice

Odgovor Napisal/-a robertp »

Sploh pa je bil vpoklic za te zadeve za vse Scenice leta 2006 (moj je bil 2003 in je zapadel pod vpoklic in menjavo vseh 4 vodil).
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Uporabniški avatar
robertp

Sploh pa je bil vpoklic za te zadeve za vse Scenice leta 2006 (moj je bil 2003 in je zapadel pod vpoklic in menjavo vseh 4 vodil).
Uporabniški avatar
robertp

Pa se nekaj je tudi res... Ce je bil avto servisiran na pooblascencu se da sigurno pridobiti podatek iz Renault NETa (njihova interna aplikacija) kje je bil servisiran (v primeru da je bil)...
Uporabniški avatar
zig@
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a zig@ »

SLEPEC napisal/-a:ce ti je garancija prekinila ,zaradi 1 ne vpisanega servisa,ti pa rabis za mehanizem sipe ,jih poslji v 3 p m,kupi rabljeno ali neorginalno in daj popravit enemu elektricarju,njih pa daj na slab glas
Se strinjam ce s slepcom. Ne komplicerat kupi rabljen mehanizem ziher se more kej dobit al pa od kaksnega drugega modela ziher nima usak drugacnega pa dej enmu zmontirat ce sam ne znas/ne upas razderat :? ker itak so budale take na teh uradnih servisih.
Ocetu tud so tud radio na mazdi menal k je biu avto v garanciji pa so dal pol radio brez mp3 not kao da je to original in ce je biu drug not je to ns problem :rainbowafro:
dolenc

Odgovor Napisal/-a dolenc »

Avto ni bil servisiran na 30.000 km oz nimas ziga, razumem da ti nebi upostevali garancije ce bi bilo sedaj kaj narobe z motorjem. Vodilo za sipe nima nobene veze z menjavo olja in filtra kar naredijo na prvem servisu. Al tud vrata razdrejo in vodila za sipe pogledajo??? :)

Poklici na zvezo potrosnikov in ne pusti se nategnit! Ali pa sam napisi reklamacijo na Renault Slovenija.
Uporabniški avatar
tekač
Kraj: kranj

Odgovor Napisal/-a tekač »

malo bosa fora tole res :?

ce je bil servisiran na pooblascenem servisu, in oni niso vpisali in zigosali, sa da to preveriti, pa tudi "pohvalit" doticne naknadno.
sploh nima veze, kje je bil kupljen ( EU obmocje ), velja splosna garancija, ki je ???? . na servisu bodo jasno delal face kot kekci, ampak, ce ima clovek rad svoj denar, se bo tako tudi obnasal.

btw - pred leti so se v SLO ( ko se nismo bili v EU ) prodajali fiati in alfe potolceni od toce, pa potem SLO pooblasceni servisi niso hoteli priznavati kopletne garancije. je sla zadeva expresno na sodisce, in v kratkem so bili "uradni " kot poparjene kure - tiho in ponizno
DENAR JE SVETA VLADAR :roll:
Uporabniški avatar
bobo
Kraj: Lenart, Štajerska

Odgovor Napisal/-a bobo »

PUBECI hvala za nasvete.Saj vem da sem ga sam vsral, ker nisem pazo pri nakupu, pa vendar tudi sam mislim da menjava olja nima dobene veze z sipo takole med brati.Taka velika FIRMA bi morala malo gledati na svoj ugled.Upam, da si kdaj precitajo ta forum jih je lahko malo strah oz. sram, ce velja pravil kupec je KRALJ.Sem malo raziskoval, dobil tel. od servisa v Franciji samo se ni nisce javil bom probal po e-mailu.Vas obvestim. SEOS :evil: :evil: :evil:
dolenc

Odgovor Napisal/-a dolenc »

Se verjetno dogaja tudi to, da tebi recejo da ni garancije, ti skesiras popravilo, oni pa uveljavijo garancijo - in dvojno zasluzijo. Ne izgubljaj casa z klici v Francijo. Napisi reklamacijo na Renault Slovenija, pomojem te ne bodo kar tako odslovili....
Odgovori