Twingo GT, Clio RS-look by blue racer
jaz za zadnji orginal odbijac nimam homologacije...na tehnicnem slo normalno skoz!
Sprednjega nebom menjeval, bom pustil orginal od mojega clia! Enkrat sem si racunal, da bi za komplet dal nekaj cez 800eur (prednji odbijac, zadnji, blatniki, pragovi, kolotekim, maska) brez barvanja! Malo skoda denarja... Si se raje kaj drugega kupim, ker potem tega nebom nikol dobil nazaj...
Sprednjega nebom menjeval, bom pustil orginal od mojega clia! Enkrat sem si racunal, da bi za komplet dal nekaj cez 800eur (prednji odbijac, zadnji, blatniki, pragovi, kolotekim, maska) brez barvanja! Malo skoda denarja... Si se raje kaj drugega kupim, ker potem tega nebom nikol dobil nazaj...
- blue racer
- Kraj: Novo mesto
Mene je prslo sam zadn odbijac pa pragi 600 eur tko da ne vem, ce bi ti za 800 dubu se blatnike, prvi odbijac, masko, koloteke...pol pa se vse skp strihat...mislm da se nism nc zmotu ce recm 2000 eur za zunanji body kit rs!!Mark napisal/-a:jaz za zadnji orginal odbijac nimam homologacije...na tehnicnem slo normalno skoz!
- blue racer
drgac pa dons mel mal casa pa probal ce zihr pase da nebi dal strihat pol pa kej krivil pa zagal pa tko...morm it narocit se koloteke...dat strihat, dat na avto pol pa direkt k auspuharju da mi nardi se auspuh...

Ce ma kdo kako ideja kako naj striham obrocke okol auspuhou kr povejt al tut belo, al crno,al kej druzga....mnenja dobrodosla...
Lp, Gass

Ce ma kdo kako ideja kako naj striham obrocke okol auspuhou kr povejt al tut belo, al crno,al kej druzga....mnenja dobrodosla...
Lp, Gass
Zadnjič spremenil blue racer, dne 28 Mar 2008, 21:13, skupaj popravljeno 1 krat.
- blue racer
- blue racer
- blue racer
- blue racer
No licar je delo ze opravu tko da odbijac je ze gor...zgleda nekak tko:

Dons sm bil tut ze pr majstru k mi bo naredu auspuh tko da ga tut kmal dobim.
Prage je se treba gor nalimat pa prsraufat...zgledajo pa nekak tko:

Nabavu se sporten filter K&N kit za cliota pa ga morm mal predelat k mi ne pase k mam tm k bi mogu pridet intake alarm ...tko da mal igrackanja pa bo pasal

Ko bo pa vse komplet gor bo pa spet kak update...aja pa pohvale dobrodosle...
Lp, Gass

Dons sm bil tut ze pr majstru k mi bo naredu auspuh tko da ga tut kmal dobim.
Prage je se treba gor nalimat pa prsraufat...zgledajo pa nekak tko:

Nabavu se sporten filter K&N kit za cliota pa ga morm mal predelat k mi ne pase k mam tm k bi mogu pridet intake alarm ...tko da mal igrackanja pa bo pasal

Ko bo pa vse komplet gor bo pa spet kak update...aja pa pohvale dobrodosle...
Lp, Gass
Zadnjič spremenil blue racer, dne 07 Apr 2008, 19:49, skupaj popravljeno 1 krat.