Na safranu se mi je od vseh treh kljucavnic(2 na vratih 1 na prtljazniku) pokvarila se zadnja, tako,da ga lahko odpiram samo se na daljinsko. Vse kljucavnice se vrtijo okoli za 360 stopinj. Na servisu so mi rekli da pride nova klucavnica(kpl, vlozek) 180 eur. en kos.
Ali se da to popraviti oz. ali se da narediti nove vlozke za obstojeci kljuc?
Hvala in lp Matevz
Kljucavinca
Kaj je pa narobe pri odklepanju z daljincem? Jaz odkar sem avto kupil sem ga samo prvic odklenil s kljucem (da sem preveril, ce kjucavnice delajo), drugace pa vedno z daljincem.
Dobre lasnosti odklepanja z daljincem:
- vklopi se ti blokada motorja
- s kjuci ne popraskas vrat (jaz mam poleg se kjuce od stanovanja)
- odklenes tudi pozimi, ko kjucavnica zmrzne
- ...
Se pa strinjam, da je lepo met tut kljucavnice izpravne
Dobre lasnosti odklepanja z daljincem:
- vklopi se ti blokada motorja
- s kjuci ne popraskas vrat (jaz mam poleg se kjuce od stanovanja)
- odklenes tudi pozimi, ko kjucavnica zmrzne
- ...
Se pa strinjam, da je lepo met tut kljucavnice izpravne
Re: Kljucavinca
Pejd na odpad pa poberi dol z kakega sesutega - komplet cilindre in kluce ....pomoje te bo vse skup kostalo okoli 100eur.matevz napisal/-a:Na safranu se mi je od vseh treh kljucavnic(2 na vratih 1 na prtljazniku) pokvarila se zadnja, tako,da ga lahko odpiram samo se na daljinsko. Vse kljucavnice se vrtijo okoli za 360 stopinj. Na servisu so mi rekli da pride nova klucavnica(kpl, vlozek) 180 eur. en kos.
Ali se da to popraviti oz. ali se da narediti nove vlozke za obstojeci kljuc?
Hvala in lp Matevz
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
En teden preden mi je crknila se zadnja kljucavnica sem pomotoma pustil prizgane luci (ker sem izklopil govorni opozorilnik) in mi je izpraznilo akumulator.
Problem je samo v tem, da brez elektrike ne mores v avto, ker ce mi takrat nebi delala zadnja kljucavnica nebi mogel v avto.
Drugace pa vseskozi uporabljam daljinca.
lp matevz
Problem je samo v tem, da brez elektrike ne mores v avto, ker ce mi takrat nebi delala zadnja kljucavnica nebi mogel v avto.
Drugace pa vseskozi uporabljam daljinca.
lp matevz