po letu 2004 so imeli te odbijace vse izvedenke dinamiqe (iz te tud izhaja extreme) in pa pri paketu privilege in initiale skupaj z motorjem 1.5 dci 100KM ostali bi morali imeti tak odbijac kot vsi pred letom 2004MaTe0 napisal/-a:Kter letnik pa je ta clio ?Vrjetn so meli pac drugacno rezo tile. Spodnja je drugacna od teh ko sem vajen da je
Al je to samo pri DCI tak
Nisem se nikoli zavzel
Clio 1.5 DCI l.05 - update distancniki
Hvala za razlago FastDay.FastDay napisal/-a:po letu 2004 so imeli te odbijace vse izvedenke dinamiqe (iz te tud izhaja extreme) in pa pri paketu privilege in initiale skupaj z motorjem 1.5 dci 100KM ostali bi morali imeti tak odbijac kot vsi pred letom 2004MaTe0 napisal/-a:Kter letnik pa je ta clio ?Vrjetn so meli pac drugacno rezo tile. Spodnja je drugacna od teh ko sem vajen da je
Nisem se nikoli zavzel
tako pravi brosura
Pa hvala vsem za pohvale
Si ze nabavu zlajfeuross napisal/-a:Hvala za razlago FastDay.FastDay napisal/-a:po letu 2004 so imeli te odbijace vse izvedenke dinamiqe (iz te tud izhaja extreme) in pa pri paketu privilege in initiale skupaj z motorjem 1.5 dci 100KM ostali bi morali imeti tak odbijac kot vsi pred letom 2004MaTe0 napisal/-a:Kter letnik pa je ta clio ?Vrjetn so meli pac drugacno rezo tile. Spodnja je drugacna od teh ko sem vajen da je
Nisem se nikoli zavzel
tako pravi brosura
![]()
Pa hvala vsem za pohvale
Razumem zdaj ja
Felne pa mu tak pasejo ne da samo
A je blo treba kaj predelav ?
Al pase kot ata na mamo
PA ne vem menda nisi nikjer povedo kaksna dimenzija gum je gor ???
A je blo treba kaj predelav ?
Zadnjič spremenil MaTe0, dne 25 Mar 2008, 08:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Fast, ti sporocim ceno ko bom danes narocal se za mojoFastDay napisal/-a:ja vrjetno bojo taki kot tvoji Roesch ali pa EBC TGDuross napisal/-a:Si ze nabavu zlajfeJst mam tud neki v planu
So naroceni in jih cakam ze vec kot 3 tedne![]()
Upam, da bodo ta teden.
Kaj mas v planu? Lohk tud na PM.
Enigma motorsport
ok ....Drmo napisal/-a:Fast, ti sporocim ceno ko bom danes narocal se za mojoFastDay napisal/-a:ja vrjetno bojo taki kot tvoji Roesch ali pa EBC TGDuross napisal/-a:Si ze nabavu zlajfeJst mam tud neki v planu
So naroceni in jih cakam ze vec kot 3 tedne![]()
Upam, da bodo ta teden.
Kaj mas v planu? Lohk tud na PM.
dobil takoj takratuross napisal/-a:Ja brez problemaLiquid napisal/-a:kaj homologacija je sla dobro skozi?Sem tudi ze dobil kartoncek po 1 tednu. Si dobil papirje?
sam ene cifre mi falijo,bom se videl,mogoce bom moral predelati
kaj vam orig. bremze niso dosti
1991 R19 GTS 1.4
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi