Jst sm meu tud 2Duli napisal/-a:dej se kej slikic od tabelga prpopej, ker je kr zanimivo videt da mas kr dva 16v-ja na kupu. si eden redkih, k ma dva na dvoriscu.
Clio I 1.8 16v, l.'93/8
nis edini.nightmare napisal/-a:Jst sm meu tud 2Duli napisal/-a:dej se kej slikic od tabelga prpopej, ker je kr zanimivo videt da mas kr dva 16v-ja na kupu. si eden redkih, k ma dva na dvoriscu.Sam ne naskrat na dvoriscu ampak je biu en doug casa na prkolci pod kozucam.
clivurina
Ja sem tud jz sprva mislil da bo bel clio namenjen bolj za dele sam glede na to da je moj modr clio po letu in pol vzgal kot da bi bilo to en dan razlike, mislim da temu ni nic za pripomnit.
Ceprav je kaksna malenkost se za uredit npr. najpomembnejsa je desna axa sam se te ze navajen ker imava ze probleme v zgodovini.
Ceprav je kaksna malenkost se za uredit npr. najpomembnejsa je desna axa sam se te ze navajen ker imava ze probleme v zgodovini.
clivurina
Ker sem uresnicil dolgoletno zeljo in si kupil dvotaktno cross masinco
To sele trga fantje morte probat.
Pol je blo pa tko al motor pa komplet opremo al pa cliota cist zrihtat.
No zmagala je crosla zdej bo pa se cloi na cest in zrihtano to kar je zamisljeno razen komplet lakiranje ga se caka a do oldtimerja je se dolga ne.
Pol je blo pa tko al motor pa komplet opremo al pa cliota cist zrihtat.
No zmagala je crosla zdej bo pa se cloi na cest in zrihtano to kar je zamisljeno razen komplet lakiranje ga se caka a do oldtimerja je se dolga ne.
clivurina
No se en delavni dan je za nami in nekaj dodatkov za oba cliota je koncanih oz. pripravljenih za bronzo in lak.
Na sliki je razviden odbijac od belega cliota in pa pokrovcki speglov za modrega in prvi dve siroki lajsti za na vrata ravno tako za modrega.

Na sliki je odbijac v sprickitu in vsak ki je to ze delal ve da je po sprickitu razvidno se 100 napak.
Zato sem ga moral naknadno tudi malo popraviti ker je bil ves popikan od kamenckov.

Upam da bo beli clio kmalu pri koncu a zal slabo kaze ker sem danes dobil 12 felten za popravilo in lakiranje zato bo slo zal malce pocasneje kot sem pricakoval.
Na sliki je razviden odbijac od belega cliota in pa pokrovcki speglov za modrega in prvi dve siroki lajsti za na vrata ravno tako za modrega.

Na sliki je odbijac v sprickitu in vsak ki je to ze delal ve da je po sprickitu razvidno se 100 napak.
Zato sem ga moral naknadno tudi malo popraviti ker je bil ves popikan od kamenckov.

Upam da bo beli clio kmalu pri koncu a zal slabo kaze ker sem danes dobil 12 felten za popravilo in lakiranje zato bo slo zal malce pocasneje kot sem pricakoval.
clivurina
Danes pa se je zacelo tudi odstranjevanje rje z diskov, ki so se popolnoma v redu le da je na njih polno rje, kar je posledica dolgega pocitka na modrem cliotu.Danes so bili popravljeni navoji na diskih, jutri pa se zacne struzenje, kot vidite v ozadju.

1.8 16v
No vikend je bil zal prekratek in vsa opravila zal niso bila opravljena.
Na modrem cliotu sta bili menjani axi in olje+dodatek poleg tega pa je bila urejena instalacija zmigovcev .Sedaj cliota ne trese vec in je voznja zopet mirna in adrenalinska.

Pred menjavo leve axe.

Poleg tega pa sem imel doma se 12 felten ki so bile potrebne nove bronze in laka.
Na tej sliki lahko vidimo mojo danasnjo pomoc, ki trenutno brise feltne in jih pripravlja za spricanje.

Na tej zadnji sliki pa so ze koncane

Vec naslednjic
Na modrem cliotu sta bili menjani axi in olje+dodatek poleg tega pa je bila urejena instalacija zmigovcev .Sedaj cliota ne trese vec in je voznja zopet mirna in adrenalinska.

Pred menjavo leve axe.

Poleg tega pa sem imel doma se 12 felten ki so bile potrebne nove bronze in laka.
Na tej sliki lahko vidimo mojo danasnjo pomoc, ki trenutno brise feltne in jih pripravlja za spricanje.

Na tej zadnji sliki pa so ze koncane

Vec naslednjic
1.8 16v
No pa sem koncno dobil desni blatnik, ki sem ga tako dolgo iskal.Res da je modre barve ampak ni problema ker bo avto v vsakem primeru sprican na novo od prednjih do zadnjih bokov.

Vceraj zvecer pa sem se razveselil obiska in sicer dveh Zigatov in Simceta, ki so pozno zvecer prisli pogledat belo zverino in po mojem mnenju ocenili da kr v redu prede.
A ne fantje
Preden pa postavim v rubriko Prodam pa se prikaz enih od felten ki so naprodaj: in sicer OZ Superturismo 4*100 7j*15

Za konec pa bi prosil vse od vas za majhno pomoc na spodnji sliki je spojler na zadnji havbi, ki sem jo dobil iz Italije in ce slucajno kdo ve od katere firme je bi bil zelo hvalezen, ker gre avto na homologacijo in vem da se bodo vtaknili ravno vanj
P.s. Vem da grdo zgleda sam so luknje v havbi ker je spojler prisravban pa se take barve je bila havba kot moj zato sem mojo vso rjasto odsravbal in nadel to.

Vceraj zvecer pa sem se razveselil obiska in sicer dveh Zigatov in Simceta, ki so pozno zvecer prisli pogledat belo zverino in po mojem mnenju ocenili da kr v redu prede.
A ne fantje
Preden pa postavim v rubriko Prodam pa se prikaz enih od felten ki so naprodaj: in sicer OZ Superturismo 4*100 7j*15

Za konec pa bi prosil vse od vas za majhno pomoc na spodnji sliki je spojler na zadnji havbi, ki sem jo dobil iz Italije in ce slucajno kdo ve od katere firme je bi bil zelo hvalezen, ker gre avto na homologacijo in vem da se bodo vtaknili ravno vanj
P.s. Vem da grdo zgleda sam so luknje v havbi ker je spojler prisravban pa se take barve je bila havba kot moj zato sem mojo vso rjasto odsravbal in nadel to.

Ja ni kej, res lepo stimas tola
Mene tut se caka vse to
Ps. na svojmu pa mikro jermen sam mal s kredo poris ob stran, bo kuj mn cvilu... al pa ceb mal sponar odtegnu de neb biu tok prheftan
Tut nep blo slabo, sam kj placa lih z en prst. Najbol de spredno desno lampo vn uzams pa mas res mikrojermen pred nosom 
Ps. na svojmu pa mikro jermen sam mal s kredo poris ob stran, bo kuj mn cvilu... al pa ceb mal sponar odtegnu de neb biu tok prheftan