Ze nekaj casa spremljam ponudbo aktivnih wooferjev.
Za v megana ( imam notri Pioneer 6900IB) bi zmotiral naslednjo zadevo: http://www.mimovrste.com/artikel/134003 ... i#pictures
Stane cca 160eur.
Zadeva se mi zdi dokaj ugodna, me pa zanima sledece:
Ali da kaj od sebe?
Kaksen je zvok?
Ne potrebujem nekih extremnih bassov, bi pa malo pojacal osnovo ki je sedaj v avtu ( 6X Zvocniki).
Kaj pravite? Ali morda ze kdo ima to zadevico zmontirano?
Sej v bistvu me najbolj zanima tanka izvedba, kako spila, kaj da od sebe, da ne bo na koncu kakor da bi nekdo tolkel po nekem sodu ( plehnatem).
Cena gor dol 50eur mi ne pomeni nic.
Nezga zlo definiranega basa ne pricakuj. To je bolj kot ne dodatek k original sistemu. Najbolje da se zmens z mansus-om in se odpeljes poslusat. Le tako bos 100% vidu kako zadeva igra.
Ne pricakuj prevec, za dopolnitev nizkih tonov pri originalnem sistemu je pa tole zelo vredu zadeva, pa se malo prostora zavzame, ker lahko montiras pod sedes. Frend ima tocno to v Laguni.
Mansus ima mocnejso zadevo, ki pa ne gre pod sedez.
Jaz imam podobno rec za pod sedez - Blaupunkt Thb200a. Kot so ti ze rekli - ce si naceloma zadovoljen s serijskim zvokom in zelis le malce bolj prisotne base, ki ti ne bodo tresli sip, potem je to to.
Ce si pa pri kolegu poslusal 15 colski sub v 70 litrski skatli, ki trga gate, in se vsi sosedje ozirajo za njim, potem bos nad tem razocaran.
Namontiras ga lahko na vec nacinov, zadeva zlo lepo igra in sem vec kot zadovoljen. za casa nakupa je stal 200eur - kupljen v bigbangu. Ne vem pa ce se se prodaja in kje.
Namontiras ga lahko na vec nacinov, zadeva zlo lepo igra in sem vec kot zadovoljen. za casa nakupa je stal 200eur - kupljen v bigbangu. Ne vem pa ce se se prodaja in kje.
Vsekakor vreden nakupa.
Ce te zanimajo kaksne podrobnosti pa vprasaj.
lp
SAm tole je ze kar velika zadevscina.
Nocem imeti isto kot sem imel v meganu karavanu - se pravi tubo.
Sedaj imam berline izvedbo in bi rad nekaj da mi ne jemlje prostor in tanka varianta basa mi je kar vsec, stisnes ga napr na bok v prtljaznik ali pa nasraufas v zadnji sedez (bi bil pa definitivno v prtljazniku, ker pomoje da pod sedezem ni dovolj placa, ce pa ze je se pa lahko greje ).
Vsekakor vreden nakupa.
Ce te zanimajo kaksne podrobnosti pa vprasaj.
lp
SAm tole je ze kar velika zadevscina.
Nocem imeti isto kot sem imel v meganu karavanu - se pravi tubo.
Sedaj imam berline izvedbo in bi rad nekaj da mi ne jemlje prostor in tanka varianta basa mi je kar vsec, stisnes ga napr na bok v prtljaznik ali pa nasraufas v zadnji sedez (bi bil pa definitivno v prtljazniku, ker pomoje da pod sedezem ni dovolj placa, ce pa ze je se pa lahko greje ).
Lahko pa kupis tudi 25cm woofer in ga das v zaprto skatlo (nekje okoli 20L), pa bi ti zavzelo zelo malo prostora, igralo bi pa bolje kot tisti v plasticnem ohisju.
men zadeva zlo mal placa zavzame, ga imam ob boku (tuba zavzame vsaj se enkrat vec prostora)...res je da ni najmanjsi aktivc na trziscu ampak je pa odlicen kompromis ce hoces vsaj malo solidnega (mehkega) basa in ne naziganja in da ti ostane dovolj prostora.. ce te zanima kako igra in kako pride v avtu se lahko tud zmenva za ogled..tolk da bos mel obcutek pri izbiri - da ne poslusas samo mnenja .