Kaseta-adapter (za CD player) za avtoradio

Vse o ozvočenju avtomobilov
SkyLuke

Kaseta-adapter (za CD player) za avtoradio

Odgovor Napisal/-a SkyLuke »

Zdravo!
A kdo uporablja to zadevo? Jest bi si jo kupu, pa me zanima kaksna je pol kvaliteta zvoka prek CD playerja in te kasete? Cist ista kukr radio na CDje zihr ni :) Sicer bi si dost rajs kupu avtoradio, pa mi je skoda ga bi mi zihr takoj ukradl (R5-za salo vdres)!
Ma kdo kako drugo idejo?

LP, Luka
Uporabniški avatar
VIA
Kraj: Mariborsko podzemlje

Odgovor Napisal/-a VIA »

Jaz imam to kaseto ja!In je bla fora kak jo noter das.Naredil sem tak,da sem razstavil avtoradio in jo vstavil tako da je bil kabel zadaj iz radia.tam sem zvrtal luknjo in je to blo to.Potem sem vstavil radio v lezisce in tisti kabel zadaj lepo za armaturno plosco ven potegnes in das v CD/MP3 player pa se sploh nikjer nic ne vidi!
Eni pa to kr vstavijo kaseto, samo potem imas iz avtoradia strlec kabel.. bljek!

Kvaliteta je dobra (imam pa neko Avdio casette al nekaj takega).Res da so malo vecji Trabli in za odtenek manjsi bassi,ampak ce radio dobro nastavis nema blema :wink:
Slika
SkyLuke

Jest sm se predvsem tega bal, da bi prevec sumel al pa kej tacga tko k pr navadni kaseti? Se pravi, da je pol kr v redu kvaliteta... :)
Uporabniški avatar
pro2c
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a pro2c »

jaz sem to imel vcasih, je blo kr dobro. Le ko je bilo cisto tiho si malce slisal kako se kaseta vrti :D
SkyLuke

OK, si bom pol pa to nabavu. Radio na CDje si bom pa kupu k bom mel kasn boljsi avto :D :D

LP, Luka
Uporabniški avatar
Bojci
Kraj: Maribor & skrajni severovzhod Prekmurja

Odgovor Napisal/-a Bojci »

pro2c napisal/-a:jaz sem to imel vcasih, je blo kr dobro. Le ko je bilo cisto tiho si malce slisal kako se kaseta vrti :D
:D :D :D :D bbbbbbbbbbzzzzzzzzzzzziiiiiiiiiiiiiiiiii

He he..
Slika
Uporabniški avatar
lesar
Kraj: Dolenjska

Odgovor Napisal/-a lesar »

Mev kaseto u blaupunktovmu radiju pa je glavo zjebalo tako da temu sranju vec ne zaupam. Mam pa na sreco zdej v 19ki original radio pa mam tut vhod za Cd. Raj kup en radijo s Cdjem za 15k ukradenga pa te boli.
Avantime 3.0 V6 Privilege, Twingo Gordini 1.2 TCE
Uporabniški avatar
TemnAngel
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a TemnAngel »

Jst sm tud tak mel pa mi po neki cajta discman zacel mal stekal. Ni bil glih fiksiran pa se je mal furu po ovinkih. Bols to ko pa sam kasete.

Drgac so pa CD-playerji tud tak pocen ze, da si lahk tud prvosis.
Slika
SkyLuke

Vem da so CD radiji pocen, ampk sestri k ma tut 5ko so ji ze 3krat ulomil radio ukradl. Men so pa tut ze hotl (kukr sm vidu da je ze klucavnca bla mal naceta), pa zgleda da jih je neki zmotil, pa pol niso udrli :D
Itak da bi rajs kupu avtoradio, ampk velik tvegam s tem.

Edin ce si alarm fuknem not u 5ko 8) 8)
Uporabniški avatar
pro2c
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a pro2c »

alarm si vgradi, ni 100%, sam pa pomaga! Prejsnji teden so vdrli BiXenonu (beli megane classic) v prtljaznik (z zicko, brez poskodb) in je zacel alarm tulit, so hitro pograbli en kovcek in odleteli (sredi belega dneva)
Uporabniški avatar
blue tornado

Odgovor Napisal/-a blue tornado »

SkyLuke napisal/-a:Vem da so CD radiji pocen, ampk sestri k ma tut 5ko so ji ze 3krat ulomil radio ukradl. Men so pa tut ze hotl (kukr sm vidu da je ze klucavnca bla mal naceta), pa zgleda da jih je neki zmotil, pa pol niso udrli :D
Itak da bi rajs kupu avtoradio, ampk velik tvegam s tem.

Edin ce si alarm fuknem not u 5ko 8) 8)
Jah,potem si pa kupi discmana za 12 jurjev,ti ga bodo ukradli,potem se kupi enega za 12 jurjev,ti ga bodo spet ukradli,za 24 jurjev pa ze dobis kar fajni rabljen radio z cd-jem,ce ze ne kar novega...!!! :lol: :lol: Sala....Ne res,za moje pojme je tudi boljse kupit radio s cd-jem...
SkyLuke

Ne, sej discmana bom vn jemal, ga ne bom puscal u avtu. Drgac sm si pa ze nabavu to zadevo (discmana na MP3-je in uno kaseto); laufa solidno, ni pa cist tko k sm pricakoval :D
Tko da res najboljs kr en pocen alarm, lih tolk da je neki, pa drug radio- HE HE. Ampk zaenkrat bom se neki casa tole koristu 8)

P.S.:Fak ej, zakaj obstajajo ljudje k vlamljajo v avtomobile in radie kradejo?!? :twisted: :twisted:

LP, Luka :D
Uporabniški avatar
blue tornado

Odgovor Napisal/-a blue tornado »

Ker so imeli tezko otrostvo in se sedaj izzivljajo....Kreteni!!! :x :mad: :evil:
Uporabniški avatar
VIA
Kraj: Mariborsko podzemlje

Odgovor Napisal/-a VIA »

Pol se pa ti vkradenega kupi!!! Pa se nes tolk sekiral ce ti ga bojo butnili :wink:
Slika
SkyLuke

Evo fantje, ucer so mi udrli u avto, pa pobral vse dokumente :twisted: :twisted: :twisted:
Se celo uno kaseto adapter so mi ukradl!! Radia se pa niso dotaknil-ne vem kako to, mogoce zato k niso najdl ploscice.

ZA PO****IT!!! :evil:
Odgovori