gretje zadnjega stekla
gretje zadnjega stekla
me zanima ce se dajo zicke po steklu kako popravit prevodnost ker mi delajo samo 2

Re: gretje zadnjega stekla
Ponavadi oksidirajo na zacetku, se pa dobi ena zadeva za popravljanje tega, ki se nekako premaze cez. Malo probaj s finim smirglom odstraniti tisto kar je oksidiranega.
Pred leti sen komplet za popravilo grelnih zick kupil kar na Renault servisu Avto Dom In v Velenju. Cena - ne pretirana, ker potem so mi vse delovale.R19 napisal/-a:dej powej kje tocno si to nabavu? kak link naslov st. cena?
Je pa neke vrste prevoden kovinski lak (flaska kot za lak za nohte), pa se samolepilna sablona je bila prilozena za lepse delo.
Povprasej kar na servis.
Če ne gre, pritisni močneje. Če se zlomi, je bilo tako potrebno menjave!!!
Pozdravljeni,
sem nov uporabik tega foruma.
Sem lastnik Renault Megane 3, letnik 2008.
Avtomobil sem kupil pred kratkim, bil je rabljen.
Danes sem zjutraj vklopil ogrevanje zadnjega stekla in ugotovil sem, da deluje le ena celica za ogrevanje zadnjega stekla. Kasneje sem boljše pogledal in ni videti, da bi bila katera celica prekinjena ali prerezana - zadnje steklo je namreč zatemnjeno.
Zanima me, kaj je v tem primeru najboljše narediti, da bi ogrevale tudi preostale celice? Obstaja v tem primeru, da dela samo ena celica, tudi možnost popravila z lakom?
Hvala za vso pomoč!
Lp
sem nov uporabik tega foruma.
Sem lastnik Renault Megane 3, letnik 2008.
Avtomobil sem kupil pred kratkim, bil je rabljen.
Danes sem zjutraj vklopil ogrevanje zadnjega stekla in ugotovil sem, da deluje le ena celica za ogrevanje zadnjega stekla. Kasneje sem boljše pogledal in ni videti, da bi bila katera celica prekinjena ali prerezana - zadnje steklo je namreč zatemnjeno.
Zanima me, kaj je v tem primeru najboljše narediti, da bi ogrevale tudi preostale celice? Obstaja v tem primeru, da dela samo ena celica, tudi možnost popravila z lakom?
Hvala za vso pomoč!
Lp
Nekateri se mi boste smejal ampak jz sm zadevo resu tko, da sm iz notranje strani po crtah po celi dolzini su s svincnikom unim delavniskim k je mal bolj debel.
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
To sm tut jst naredu na Meganu 2 grandtourUrbanD napisal/-a:Nekateri se mi boste smejal ampak jz sm zadevo resu tko, da sm iz notranje strani po crtah po celi dolzini su s svincnikom unim delavniskim k je mal bolj debel.
Nikol ni tolk slabo, da ne bi moglo bit še slabš..
Have a kick-ass ride..
Have a kick-ass ride..
Hvala obema!
Bom sprobal, vendar je problem ta, da imam zadnjo steklo zatemnjeno (folija), tako da lahko probam to narediti le na skrajnih točkah (ob straneh)... če bo kaj pomagalo.
Bom sprobal, vendar je problem ta, da imam zadnjo steklo zatemnjeno (folija), tako da lahko probam to narediti le na skrajnih točkah (ob straneh)... če bo kaj pomagalo.