Pametna kartica - pomoc
Ja mas cisto prav. Vseeno pa me se zanima kateri od vas ima laguno ce mu rezervna kartica dela lock+auto (ker meni to ne dela) mi ne odklepa in zaklepa sam (originalna mi dela brez problema) Na servisu kjer so mi dali novo kartico mi je bilo receno da dela pri vseh avtih samo ena kartica s to funkcijo-originalna, ko kvecemu rezervna dela samo na rocno odklepanje in zaklepanje, ceprav ima enako tipko lock+avto. Zanima me samo ce je to res[/quote]
Res je!Prostorocna je lahko samo ena!
Res je!Prostorocna je lahko samo ena!
Včasih vozim hit,včasih pa počas
Smesno, Fotru na Vel satisu delujeta obe kartici zaklepanje, odklepanje in vzig avta, brez da bi se dotikal kartice.
Full fajn zadeva, mas skoz v denarnici pa se sploh ne brigas za to:). Pa vsaka kartica ma zase spominsko mesto za ogledala pa zice, da se ti po meri nastavijo.
Anny odpeljat se ti pa noben ne more, ker more bit ta prostorocna kartica v notranjosti avtomobila, ce hoces da se avto vzge:).
Full fajn zadeva, mas skoz v denarnici pa se sploh ne brigas za to:). Pa vsaka kartica ma zase spominsko mesto za ogledala pa zice, da se ti po meri nastavijo.
Anny odpeljat se ti pa noben ne more, ker more bit ta prostorocna kartica v notranjosti avtomobila, ce hoces da se avto vzge:).
Telih kartic je kar nekaj razlicnih.
Js mam kartico na dva knofa - samo daljinsko zaklepanje/odklepanje brez avtomatike. V knjigi je opisana tut kartica na tri knofe, ki naj bi bla ce mas vgrajen alarm.
Pred bentenjem, da vam neki ne dela, si najprej preberite v knjigi kako bi vas sistem sploh moral delat.
Js mam kartico na dva knofa - samo daljinsko zaklepanje/odklepanje brez avtomatike. V knjigi je opisana tut kartica na tri knofe, ki naj bi bla ce mas vgrajen alarm.
Pred bentenjem, da vam neki ne dela, si najprej preberite v knjigi kako bi vas sistem sploh moral delat.
Laguna Coupe GT dci 180
Ves ce bi bli vsi tako pametni, potem nebi rabli foruma. Tu gor pisem z razlogom, ce bi vedela odgovor sigurno nebi, oz. nena pisem zaradi dolgcajta.WarpedOne napisal/-a:Telih kartic je kar nekaj razlicnih.
Ja vojko 1962 avto je iz italije in nimam slovenskih navodil-jih je ful tesko dobiti
Renault Laguna Grandtour 1.9dci priv.lux l.04
in pa se link da ne bos iskala
http://www.renault-klub.si/forum/viewtopic.php?t=14551
drgac pa ni problema ker si prasala nekaj cesar ne ves... saj se potem najdu tudi se kaksen ki ne bo vedel..in bo videl to temo pa bo izvedel... tko da ciz kul d si prasala anyyy
http://www.renault-klub.si/forum/viewtopic.php?t=14551
drgac pa ni problema ker si prasala nekaj cesar ne ves... saj se potem najdu tudi se kaksen ki ne bo vedel..in bo videl to temo pa bo izvedel... tko da ciz kul d si prasala anyyy
Re: Pametna kartica - pomoc
lepo pozdravljeni!
tudi jaz imam eno težavico glede kartice namreč pred kratkim sem kupil R Megane Grandtour 1,6 16v 2003 imam dve kartice in sicer ena dela normalno z drugo pač avto ne vžge kot da jo nebi registriral, prejšnji lastnik je dalj časa imel rezervno kartico nekje shranjeno in uporabljal je skozi samo eno , pa me zanima glede na to da tudi ta problematična kartica avto odklene in zaklene normalno če se da to kaj sprogramirati ali kaj narediti v takem primeru ? ali obstaja možnost da je komunikacija na nek način zaspala glede na daljše obdobje neuporabe? zelo hvaležen bom vsakemu uporabnemu nasvetu ! Lp hary
tudi jaz imam eno težavico glede kartice namreč pred kratkim sem kupil R Megane Grandtour 1,6 16v 2003 imam dve kartice in sicer ena dela normalno z drugo pač avto ne vžge kot da jo nebi registriral, prejšnji lastnik je dalj časa imel rezervno kartico nekje shranjeno in uporabljal je skozi samo eno , pa me zanima glede na to da tudi ta problematična kartica avto odklene in zaklene normalno če se da to kaj sprogramirati ali kaj narediti v takem primeru ? ali obstaja možnost da je komunikacija na nek način zaspala glede na daljše obdobje neuporabe? zelo hvaležen bom vsakemu uporabnemu nasvetu ! Lp hary
Tkole... Če ima avto prostoročno zaklepanje, potem je po vsem tem času odpovedala baterija (je potrebno baterije menjati na dve leti, kar redno). Vstavi kartico v režo in avto bi moral vžgati. Eni sedaj pravijo, da je notri tudi akumulator, ki se polni ko je kartica v reži, skrbi pa za prostoročno funkcijo (baterija pa za daljinca). Ne bom trdil, ampak baj bi bilo ptrebno kartico med vožnjo vsake toliko pustiti v čitalcu.haryss123 napisal/-a:lepo pozdravljeni!
Sam rotiram kartici neke na 2 meseca (2 meseca aktivna, 2 meseca v rezervi).
Če pa ni prostoročni sistem... A avto pa odklene?
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
avto je normalno odklepal in zaklepal, danes sem spet poskusil in je ratal , avto je vžgal pol sem še baterijo zamenjal in sedaj je vse ok, samo mi na displayu še vedno kaže da je baterija švoh, dal sem duracelovo