Moja tretja ventilarca :D
Privatnik, tvoji sedezi so v drugi ventilarci, jo bomo predstavl v galeriji ko bo skoncana cez par tednov
Premo bi pa naraj celo menal, ker kot prvo se neda torzijskih palc ven potegnt ker so navoji hin pa use je cist zarustano na ripnah, pa se sama torzija nekje prou nemarno skriplje med voznjo, ne morm ugotovit kje
Se najmn dela da dosezem da mi ne bo skripal, pa da ga spustim je pomoje da celo premo menam. To je pa tut vec al mn edini update k bi ga na mojmu avtu se naredu.
No, pa gume bom tut mogu menjat, ker so ze stare, pa se te so originalnih dimenzij, ce nataknes gor 195/50/15 kr precej bol agresivno zgleda
Volan sem pa pac tak dubu zravn, najraj bi vidu ce bi bil original pa kaj naj
Ce bi kdo menju za original lepo ohranjen volan sem takoj za. 
Zadnjič spremenil DragR, dne 14 Mar 2008, 00:36, skupaj popravljeno 1 krat.
ce mas navoje pobrane jih na nov vrez
Sj tuki pa ja ni blema. Drgac pa torzijske palce so normaln cist prsvasane n premo. Jest sm jih ornk, ampak res ornk stouku prej s kladvom, de nekak popustijo pol pa sam vozi misko vn
In ma da gre vn, drgac pa Krown olje, precej dobr za korozijo. Naspricas, kr usrana voda tece dol 
axis napisal/-a:A se kj druzga razn d bi ga mogu preoblec???moofdi napisal/-a:Rdeca ji res pase.Edino kar me moti je tale volan...
Men bi bil cist ql k bi bil na novo oblecen
Na to sem ciljal. Temu volanu nic ne manjka, samo original najleps pase.DragR napisal/-a:Volan sem pa pac tak dubu zravn, najraj bi vidu ce bi bil original pa kaj naj![]()
Če je ravno, ni zabavno.
Ja sj to se strinjam d original najbl pase zato tud mam jz tazga notr ceprav nimam 16V sam fali mu pa tud temu nic ne ce bi bil lepo oblecenmoofdi napisal/-a:axis napisal/-a:A se kj druzga razn d bi ga mogu preoblec???moofdi napisal/-a:Rdeca ji res pase.Edino kar me moti je tale volan...
Men bi bil cist ql k bi bil na novo oblecenNa to sem ciljal. Temu volanu nic ne manjka, samo original najleps pase.DragR napisal/-a:Volan sem pa pac tak dubu zravn, najraj bi vidu ce bi bil original pa kaj naj![]()
Sicer pa kakor je komu vsec.
Ziiga napisal/-a:ce mas navoje pobrane jih na nov vrezSj tuki pa ja ni blema. Drgac pa torzijske palce so normaln cist prsvasane n premo. Jest sm jih ornk, ampak res ornk stouku prej s kladvom, de nekak popustijo pol pa sam vozi misko vn
In ma da gre vn, drgac pa Krown olje, precej dobr za korozijo. Naspricas, kr usrana voda tece dol
tole lahko pa sam sanjas da bos u torzijo nove navoje naredu...
No mal updejta... Pa ne na moji ampak na sosedovi 16v-ji ko smo jo KONCNO sestavl skupi po skoraj pol leta...
Pot do sem je bila trnova, predvsem pa draga
(sam motor je kostal 1000eur useskp, pa ni F7R
) Kljub veliko vlozenega truda avto se zmeraj deluje povprecno ohranjen, ker je bila pac v zacetku ciiiiist zgonena in bi rabu dat na njo se ene 1500eur da bi jo spravu u nulo. Ker je kostala ze usaj 3x tok kokr je vredna bo ostala u taksnem stanju kot je, edino se lufte pa par malenkosti je treba mal postimat.

In pa se skupinske

PURE POWAH

To je to
Aja, pa naj se pripomnim da je na tej modri 19-ki kar precej delov od raznih forumasev.

In pa se skupinske

PURE POWAH

To je to
Aja, pa naj se pripomnim da je na tej modri 19-ki kar precej delov od raznih forumasev.
Drgac pa un motor od Zigata je bil vec al manj hin, nebi komentiral kaj use
Motor je drug noter, zeloo dober, je pa od enga druzga forumasa, sem pozabil nick, vem pa da ma doma se eno hondo civic coupe
. Pol je blo treba pr temu, torej ze tretjemu motorju, se glavni servis nardit, pa olja zamenat, vzigalne kable, svecke,..., pa smo prsl na okroglega jurja sam z motorjem
.