ewo ti en link za renoje
http://reichhard-motorsport.com/
Scenic 1,9dCi
-
-Rossoner-
V cca. enem letu kar imam Scenic-a moram povedati, da me je avto totalno razocaral. Prisel sem celo tako dalec, da me je, ce se peljem vec kot 50km iz Maribora posteno strah ali se bom sploh vrnil domov.
-dan pred dopustom mi je odpovedala precrpalka za gorivo ; nabavil novo 300eur
-pri vracanju iz dopusta se je zlomil amortizer ; nova amortizerja 120eur
-4dni po novem letu (med prazniki sem bil v Beogradu in niti pomisliti ne upam za koliko bi me ''osisali'' za popravilo ali slep v Srbiji) mi je obrnilo (dotrajano) ozobljeno puso na polosi ; nova pusa 100eur
Iz navedanega lahko samo sklepate, da sem zelo razocaran na Renaultom. Ne vem, ali te avte montirajo kaksni Arabci v puscavi ali je to resna firma. Vedno bolj sem i dozdeva je resnica v prvem razmisljanju.
V celi situaciji vem le to, da Renaulta (in verjetno tudi kaksnaga drugega Francoza) ne bom kupil NIKOLI vec.
-dan pred dopustom mi je odpovedala precrpalka za gorivo ; nabavil novo 300eur
-pri vracanju iz dopusta se je zlomil amortizer ; nova amortizerja 120eur
-4dni po novem letu (med prazniki sem bil v Beogradu in niti pomisliti ne upam za koliko bi me ''osisali'' za popravilo ali slep v Srbiji) mi je obrnilo (dotrajano) ozobljeno puso na polosi ; nova pusa 100eur
Iz navedanega lahko samo sklepate, da sem zelo razocaran na Renaultom. Ne vem, ali te avte montirajo kaksni Arabci v puscavi ali je to resna firma. Vedno bolj sem i dozdeva je resnica v prvem razmisljanju.
V celi situaciji vem le to, da Renaulta (in verjetno tudi kaksnaga drugega Francoza) ne bom kupil NIKOLI vec.
Zadnjič spremenil tornado, dne 24 Mar 2008, 12:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Lp Rado