res ga je cuvou,jaSlicker napisal/-a:pazu ga je pa tut bl kot na sebe.
rok: sploh mu ni velik piu
sicer pa uprasanje kaj je zate velik
potem moras dodati se prage,ker se zakljucki nebi ujemaliDuli napisal/-a:najbol bi blo se blatnika od rs-a dt spredi, pa bi blo.
ti matr,zdej's pa povedou, hvala za razsvetljenjeStupo napisal/-a:Ne pije pretirano veliko, odvisno od voznje in noge, drugace pa nekje od dobrih 5L, do slabih 9L.pivo napisal/-a:res ga je cuvou,jaSlicker napisal/-a:pazu ga je pa tut bl kot na sebe.
rok: sploh mu ni velik piu
sicer pa uprasanje kaj je zate velik
Sej mam u mislih da bi dal se ene prage od rs-a sam pol bi mogu dobit tut odbijace k nebi pasal skp...upam da bom dubu kake u uzi prage nc preveliko tuk da bo lepa linija...drgac je pa avto ze zdj res lep...ce se prov izrazm je UNIKATEN!Liquid napisal/-a:potem moras dodati se prage,ker se zakljucki nebi ujemaliDuli napisal/-a:najbol bi blo se blatnika od rs-a dt spredi, pa bi blo.![]()
@blue: slike
to bi res blo lepo, samo rata potem problem, ker so kolesa prevec noterspela napisal/-a:najlepsi bi bili blatniki in pragi od rs-a...
ja nevem. pr men ni blo mogoce spravit originalnih kolotekov za rob blatnika... lahk vidis na TEJ slikci kok je blo luftaspela napisal/-a:ko smo mi mojga rihtal (rs odbijac, blatniki, pragi) nismo nobenih kolotekov menjali