Mislm da ne bo dnarja da bi spet novga twingaca nabavu pa se spet podajov u pedenanje...tko da je ta clio mal interesanten, havba pa ni v nalepki ampak je vse strihano...Spela pa tut vem da bi mogla kr neki o tem avtu vedet k ma od njenga bivsga cliota komplet notranjost! No ce ga kupm vam pokazm se u zivo armaturo k je res lepa!!
ja, avto ima res mojo notranjost (pa se par drugih stvari ) . v zivo ful hudo zgleda, tista crna hauba pa ksenonke so super. avto je res ful cuvan, tko da bi ga jst kr priporocala za nakup.
MrOizo napisal/-a:in akustiko ma tud vrhunsko. dela oz je delal pr farmelu pa k sm neki nabavlal pa mi je pokazal in ma res vse ful vrhunsko ustimano. res ful hud clio
ce govoris o kliotu ki je bil prej omenjen ima res ful hudo muzko notr, moras slisat da bi vedu
No situacija je taka...po dveh tednih boja z zavarovalnico vse dubu kar mi prpada od twingota....kupu tega cliota 1.6 16v, tko da se na avtu le se neki malga striha pa se spolira pa spuca mi ga ...tko da ga jutr dobim ce bo vse po srec k bom mel pa kej vec slikc pa dobite ker je kr zanimiv!
Drgac pa se prodajam feltne, filter pa auspuh pod rubriko prodam!
ta clio od mihata je res fenomenalen. definitivno najlepsi na nasem koncu in en izmed najlepsih v slo. da bi mel pa se felge na rob pa bi biu ze kicast. pazu ga je pa tut bl kot na sebe.