Gres na uradni reno servis in poves da rabis homologacijski kartoncek. Oni ti dajo obrazec ki ga izpolnis, na banko moras it placat 18eur, potem pa to skupaj z kopijo prometne posljes v revoz in oni ti potem posljejo kartoncek domov.
sem danes hodo po novo prometno na AMZS, pridem tja, recem za spremembo barve, pride, nekaj pogleda od dalec pa malo od blizu, vprasa ce je metalik barva in "strokovno" pove: zapisali bomo temno modra barva.
Potem mi rece se naj odprem pokrov motorja da preveri stevilke ce gre za pravi avto, in ko mu odprem je kr takoj nazaj zaprl.
jz sm bil na uradnem servisu za renault tle u zireh in so mi vsi rekli d so avti mel sele od septembra 94 kartoncke
tko d se nej na trepalnice postavijo
itq peljem pa u idrijo na avto krka pa ni pene
aja pa rebu bi en TUV za kere kol feltne sam d majo iste dimenzije kt speedlinke original za r19 phase 1 mam pa phase 2 seveda
no moj je mel prvo registracijo ce me spomin ne vara kot pise v prometni aprila leta 94', in tud na upravni enoti ko sem dobil tisti duplikat o prvi registraciji, kartoncka ni blo vpisanga ... ampak POUDARJAM, na LPP-ju to ni nobenga zanimalo ... mogu iskat po duplikat v revoz - kjer sem ga dejansko potem dobil ... tok da povem svoje izkusnje glede tega ...
To so mene na lpp-ju mal na suho nategnli ... mi recejo pejt po duplikat v revoz, jst sel, ga dobil, placal, ga prnesem na lpp in mi recejo da ni vredu, da mora bit A4 homologacijski kartoncek, v revozu sm dubu pa unga manjsega kot so bli vcasih ... in sem placal tistga v revozu in tistga novga (k bi mi lahk ze prej rekl da mi ga lahko tud oni izdajo) v lpp-ju.