Clio 1.6 16v l.?? - by __666__

Predstavite Vašega Renault-a
Uporabniški avatar
tmtslash
Kraj: Slovenj Gradec

Odgovor Napisal/-a tmtslash »

86-4PJ napisal/-a:mnja en se je furu lih po nasprotnm pasu sam mev zelezne felge :wink:
to sm biv najbrz js, ko sem biv na poti v portoroz, ce je mozno da si me vido na tisti poti :D

nicco u dravogradu na meetu sm biv tut jst :D

nisn vedo da ma kdo podobn avto ko pa jst, ker tta barve je le bolj redka, je pa lepo videt skor istega, pa se blizo sma doma :)

lp
Uporabniški avatar
__666__
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a __666__ »

Sj bi se lahk 1x dobli mal...al u Velenju al pa kje pr vas...me ze mika cez sleme mal :D sam bo treba pocakat da se se mal asfalt segreje.
Clio 2.0 16V
Slika
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

__666__ napisal/-a:Sj bi se lahk 1x dobli mal...al u Velenju al pa kje pr vas...me ze mika cez sleme mal :D sam bo treba pocakat da se se mal asfalt segreje.
a je ze kopna cesta ke cez Sleme ?
Slika
Uporabniški avatar
__666__

Je ze kopna ja...sam je se mal mrzlo za letne gume...bo treba pocakat se kak mesec...pol pa akcija.
Clio 2.0 16V
Slika
Uporabniški avatar
tmtslash

__666__ pridi kaj pogledat danes tedn, 22.3. na nase srecanje nasega "kluba" pa mb kluba united team! nekje 0 avtov nas bo...prit se pokazat pa nardima skupinski fotoshooting :) sam da js se nisn dobo litih felgn :)
Uporabniški avatar
__666__

Hmm...upam da bo cas...kje pa bote meli srecanje? Ce bo cas prletim pa se enga al pa 2 lahk iz Velenja zravn prpelem.
Clio 2.0 16V
Slika
Uporabniški avatar
ZZ-717

tmtslash napisal/-a:__666__ pridi kaj pogledat danes tedn, 22.3. na nase srecanje nasega "kluba" pa mb kluba united team! nekje 0 avtov nas bo...prit se pokazat pa nardima skupinski fotoshooting :) sam da js se nisn dobo litih felgn :)
mal vec povej o tem mitingu mogoce pa se kdo drug s kluba se oglasi pa neve kje je to srecanje kaj se dogaja.. in podobno...

men pa ni jasno tole ' nekje 0 avtov nas bo' ? kaj ta 0 pomen ? :lol:
Slika
Uporabniški avatar
tmtslash

40 avtov :D sm pozabo vtipkat...pac srecanje se bo dogajalo v slovenj gradcu, natancneje na parkirplacu na cistilnici v pamecah (predmestje)...nic se nebo dogajalo, kr neki folka nas bo, malo pogledali avtone, muziko itd., pol pa krenemo v bliznjo gostilno...ne vemo se v kero :)
vabljeni vsi, ampak se morte zavedat da to ni neko srecanje s hostesami in bikini car washi, niti ni poskrbljeno za hrano in pijaco na samem mestu :D
gre pac nas koroski klub, pa mb klub united team pridejo itd...ce pa koga kaj od akustike zanima, pa oblubim da mate kaj videt :)
sori ko smetim temo...
lp
Uporabniški avatar
__666__

Ma ni panike...ne smetis...js si bom probu zrihtat fraj, pa pridem pogledat mal naokol. Sam upam da ne bo tako kislo vreme ko je blo dans.
Tablca...a ti bi tut prsu?
Clio 2.0 16V
Slika
Uporabniški avatar
ZZ-717

1. malo delec do tja, ceb su s kamjonom slucajno mimo bi se ustavil..samo to je sobota tako da odpade in ne vozim ob sobotah
2. tkt bom js perhke barvu :oops: :oops: :lol:
Slika
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

hahaha

ko pa gremo stajerci kam v notranjsko, dolenjsko, gorensko pa ni delec :P
hehe, za izlet je to bomba relacija

nazalost nas bo pou manjkalo ker gremo v NM

drugic
Uporabniški avatar
__666__

No tudi pri meni je prislo do parih sprememb na avtu. Izolirana sprednja in zadnja vrata so prva...in muzika igra dosti lepse. Zal nimam slik, ker se mi je mudilo s sestavljanjem in nisem utegnil slikat. Druga novost so letvice na armaturki. Sem jih zamenjal s srebrnimi...stare pa grejo cez zimo na airbrush..bo nastalo nekaj zanimivega za na srecanja. Tretja novost pa so nove zimske gumce, ki jih seveda se ni doma...bojo pa kmalu.

P.S. Waxxx...ne, niso continentalke...bemu mast...sam so pa tut hude :D

Bo prisla se kaksna slikca, ko utegnem...

LP Samo
Clio 2.0 16V
Slika
Uporabniški avatar
__666__

No evo..neki novih slikc...

Nove zimske gumce
Slika
Danes grem po njih...so ze zmontirane na zimskih felgah.

In se letvice na armaturki
Slika

Slika

Stare letvice pa so ze pripravljene na barvanje. Kako bodo pobarvane pa naj zaenkrat ostane se skrivnost.

LP Samo
Clio 2.0 16V
Slika
Uporabniški avatar
Waxxx

Odgovor Napisal/-a Waxxx »

Dej ko bos premotiru se men rec, da se ustulim! :wink:
Slika
Uporabniški avatar
__666__

So ze premontirane...na zalost...morm pa rect da prav hudo zgledajo te gumce na zimskih felgah. Na avto jih bom pa sraufu pol cez vikend...naj bo avto se lep tte par dni :D. Ti se kr zapel gor do alesa pa se zmen...sj se ni take guzve.
Clio 2.0 16V
Slika
Zaklenjeno