Kdo ve kako se odstrani rocka na prestavni rocici pri cliotu prvi model?
Thx
Clio prestavna rocka
Re: Clio prestavna rocka
Na siloB-Stard napisal/-a:Kdo ve kako se odstrani rocka na prestavni rocici pri cliotu prvi model?
Thx
Ni nabita ampak je presana.FastDay napisal/-a:Na siloB-Stard napisal/-a:Kdo ve kako se odstrani rocka na prestavni rocici pri cliotu prvi model?
ThxNo kokr se men zdi je tista rocka gor nabita (zalita) tako da gre gez tezko stran ...ampak najlazje je tako da jo zacnes vrtet ..pol gre pa ze pocas stran ...vsaj meni je sla
Zadevo odstranis tako, da malo bolj na silo vleces gor, dol, levo, desno....
Po dolocenem casu popusti in jo izpulis na gor.
Pazi na prstan za rikverc, ta mora ostati na "saltheblu".
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
kako je pa pri cliu II? ...se jo da odstraniti in zamenjati z novo(glede na to, da ima dvizni mehanizem za rikverc)?Tommy28 napisal/-a:Ni nabita ampak je presana.FastDay napisal/-a:Na siloB-Stard napisal/-a:Kdo ve kako se odstrani rocka na prestavni rocici pri cliotu prvi model?
ThxNo kokr se men zdi je tista rocka gor nabita (zalita) tako da gre gez tezko stran ...ampak najlazje je tako da jo zacnes vrtet ..pol gre pa ze pocas stran ...vsaj meni je sla
sej ima clio mk1 tutrobi26 napisal/-a:kako je pa pri cliu II? ...se jo da odstraniti in zamenjati z novo(glede na to, da ima dvizni mehanizem za rikverc)?Tommy28 napisal/-a:Ni nabita ampak je presana.FastDay napisal/-a: Na siloNo kokr se men zdi je tista rocka gor nabita (zalita) tako da gre gez tezko stran ...ampak najlazje je tako da jo zacnes vrtet ..pol gre pa ze pocas stran ...vsaj meni je sla
men je sama ostala v roki
pa sem jo gor zalil orginalno
pol pa mi je bilo zal ko sem jo zelel menjat
pa gre tak kot so rekli
na silo
vrtis levo desno ter vleces navzgor
ce to nepomaga pa nozek pa vse dol odrezat pa se pride do plastike ti sto pa potem odrezes dol
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
da je spodaj prostor za prstan v koliko ne pa cisto ozka luknjica toliko da stanga pase noterTadej napisal/-a:A je treba kaj pazit, ko novo rocko nabavlas?
imas rikverc na dvig prstana za vzratno voznjo
kar mislim da vecina renault vozil ima
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE