barvna koda od Clio RS grafitnih platisc

Vse o videzu avtomobila
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

A pa je ze sploh prodajalec slisal za barve? Al pa se mogoce vec za cliota RS ? Eni se naredijo malo cudne pa mutaste ker jim ni za pogledat. :mad:
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
C.C.

Odgovor Napisal/-a C.C. »

ja sej, zato zelo upam da bo megane_16v izvedel kaj vec :)
C.C.

sem vprasal v avtohisi real in so rekl da koda obstaja, sam ni za externo uporabo. Tako da, ce kdo pozna koga v kaksni avtohisi renault bi ga res lepo prosil da vprasa za kodo clio RS titan grafitnih platisc (letnik cliota naj bi bil nekje 02, vsaj od killah bee je taksen letnik se mi zdi)
Uporabniški avatar
n-dre
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a n-dre »

Kataloska stevilka tehle felten je 8200 342 834,

So pa od clia RS letnik '04 oz. '05

Upam da bo kaj v pomoc :wink:

P.S.: za barvno kodo pa zal ne vem :?
Uporabniški avatar
MeGaNe_16V
Kraj: Zasavje, Maribor

Odgovor Napisal/-a MeGaNe_16V »

jaz sem sel danes vprasat pa mi je reku, da ne ve tocno za barvno kodo pa bo jutri pogledu...pa bla bla... :roll: Bom ti pa takoj povedu, ko izvem.
C.C.

zdej mu lahko das se katalosko cifro, to bi ga mogl spodbudit k iskanju :D tnx za trud :smt005
Uporabniški avatar
MeGaNe_16V

sem si jo ze zapisal :wink:
Uporabniški avatar
MeGaNe_16V

koda barve ne obstaja. Oz...na renault servisu je ne more dobit.... klicu je v revoz in vsepovsod pa pravijo, da oni pac felge dobijo pobarvane in je pac samo kataloska zapisana. Ce bi pa bil kdo, ki ima take felge...bi jih peljal samo v profesionalno lakirnico kjer imajo listke kjer so vsi odtenki barv..in bi tam poiskali sifro. :) To je od mene vse...na zalost :( ce ma kdo v blizini trbovelj avto s temi felgami se lahko pripele k meni na siht pa zmermo stevilko barve... To je najvec kar lahko nardim :?
C.C.

cudno to, nimam pojma zakaj mi je oseba na real servisu rekla da koda obstaja :? vseen hvala :(
Uporabniški avatar
MeGaNe_16V

C.C. napisal/-a:cudno to, nimam pojma zakaj mi je oseba na real servisu rekla da koda obstaja :? vseen hvala :(
koda obstaja. sej vsaka barva ma svojo kodo. Sam ni je mozno dobit na renault servisu.
Uporabniški avatar
SESCAR

Odgovor Napisal/-a SESCAR »

Dons sm dau po svojih feltnah zmesat barvo, ker nameravam strihat spegle v barvo feltn.....najblizja barva ki naj bi se ujemala z mojimi feltnami se skriva pod kodo 02-03-097...je pa mobihelova barva
Vsak avto je dobr sam da dela....pa tut ?®e je clio:)
C.C.

tole je pa super novica :D z kaksnim lakom mislis barvat? mislis nardit mat tko kot so feltne al bos kr z navadnim sijaj?
Uporabniški avatar
SESCAR

sm dau lak v barvo tko da mislm sijaj nardit....sej k postriham bom posliku da bote vidl kk zgleda v kombinaciji s CUP feltnam :D
C.C.

cak, kako to misls da si dal lak v barvo? a ni to metalik barva, torej baza, katero je potrebno prelakirati z lakom?
Uporabniški avatar
SESCAR

narobe sm se izrazu ja.....to je baza cez katero gre pol lak.....nej bi pa zgledal tko kot ma R.26,R.27
Odgovori