ker sem nizal avto, se moral narediti tudi optiko, rezultati optike so pokazali da zadaj levo ni v meji normale in je oznaceno z rdecim, zdaj pa me zanima ali bodo kaksni problemi na homologaciji zaradi tega?
ja ce si delu optiko naj bi ti tut tezave tam odstranil ane ?
vem samo da moras met tist list iz optike s sabo na homologacijo...nevem pa kok jo preverjajo
pa ce bi blo kej fejst narobe bi te ze pomoje na optiki sami opozoril kaj mors narest..
On ima problem zadaj levo. Kokr pa mi je reku mehanik ki mi je 1 tedn nazaj delu optiko se pa zadaj ne stela nic ker se nima kaj. Ce je prema zapigana je zapigana Sicer jst nimam tega problema, sem ga pa iz firbca vprasal. Ce te mehanik ni nic opozoril potem ne more bit ne vem kako hudo.
Vrjemi da se na Krki drzijo strogo vseh pravil in se zato zapicijo v cist vsako malenkost. Pa se pocasni so. Ceprav sm iz NM bom raje peljal na LPP ker na Krki so totalno nesposobni. Ko sem sel delat homologacijo za sipe je rekel da naj pridem nazaj cez en mesec ker ima kao ful guzve, kokr da me to zanima, policaja pa se manj. Na LPP pa sem zrihtal vse v enem dnevu. Z karonckom vred
Jaz sem nizal avto in MORAS za homologacijo met listek od optike. Ce pa ti je optika pokazala, da ti hodi kaj navzkriz, pa so ti itak mogli to popravit, saj pa se zato optika dela! Ce je optika fuc, so gume kaj hitro tudi fuc.