megan na plin
megan na plin
Pozdravljeni, zanima me ce je kdo med vami ki ima avto na plin in kake so njegove izkusnje oz ce se kdo razume na te zadeve. Zanima me predvsem kako je kaj z porabo goriva takega avta in ce takemu avtu ostane normalni rezervoar ter moznost voznje na benzin! hvala in lp
- clio_dizel
- Kraj: Vrhnika
Re: megan na plin
seveda ostanealex napisal/-a:...in ce takemu avtu ostane normalni rezervoar ter moznost voznje na benzin!
je pa cenejeclio open napisal/-a:Sam, k se pels na plin mickn slabs gre
GOOGLE zihr ve!!!!!!!!!! Zato se googlajmo.
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
predelava na plin je mogoce pri vseh bencinskih motorjih od V3 naprej, rezarvar gre ponavadi tja kjer prostor za rezervno gumo
zravn imas stikalo za priklop avta na bencin oz plin, poraba je malenkost vecja, vendar kot vemo je plin enkrat cenejsi. kako ves kdaj bo zmanjkalo plina? imas x stevilo ledic katere vse svetjo ko je povn tank plina, ko ga pa zmankuje, s tem se tudi ledice ugasajo....
dobra lastnost tega je tudi da je manjsa obremenitev motorja
zravn imas stikalo za priklop avta na bencin oz plin, poraba je malenkost vecja, vendar kot vemo je plin enkrat cenejsi. kako ves kdaj bo zmanjkalo plina? imas x stevilo ledic katere vse svetjo ko je povn tank plina, ko ga pa zmankuje, s tem se tudi ledice ugasajo....
dobra lastnost tega je tudi da je manjsa obremenitev motorja
Plin
Da si sposodim temo:
V Grand Scenic 2.0 16V (7 sedezev) bi rad vgradil plin. Ima kdo izkusnje s tem (kam tank, koliko velik, katri proizvajalce).
Avto nima rezerve niti prostora zanjo (oz. ima obeseno - za doplacilo - pod dnom). Kolikor pa sem gledal se tam nahaja nek nosilec, ki onemogoca normalno vgradnjio tanka.
Torej kaksne izkusnje?
V Grand Scenic 2.0 16V (7 sedezev) bi rad vgradil plin. Ima kdo izkusnje s tem (kam tank, koliko velik, katri proizvajalce).
Avto nima rezerve niti prostora zanjo (oz. ima obeseno - za doplacilo - pod dnom). Kolikor pa sem gledal se tam nahaja nek nosilec, ki onemogoca normalno vgradnjio tanka.
Torej kaksne izkusnje?
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.