Gre gre samo max 35 pa se to nisem ziherNicc0 napisal/-a:pol se ti splaca dat not kr 75mm2 pa je to to, nic batna sovoznikovi strani pa nikjer ne gre not? pri 19stki sem mel vse preko sovoznikove strani
Clio 1.4 RT l.1994 by gagi`d hype -->nove slikce
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
Nicc0 napisal/-a:pol se ti splaca dat not kr 75mm2 pa je to to, nic batna sovoznikovi strani pa nikjer ne gre not? pri 19stki sem mel vse preko sovoznikove strani
seveda se da malo nizje spodaj malo ze v tepih notri. vsaj tako je pri clio-tu 95l
Državni prvak EMMA ESPL Expirienced 2 Woofer 2011
Državni prvak EMMA ESPL Advanced Trunk 2 Woofer 2012
Montaža avtoakustike Boss Audio Systems Kranj
Državni prvak EMMA ESPL Advanced Trunk 2 Woofer 2012
Montaža avtoakustike Boss Audio Systems Kranj
Res ne vem kje dobite tako drage gume?rambo napisal/-a:mas maroagoni zeta linea,to kar sem jaz dal zaj na avto za 60eur komad,al pa te goodyear eagle F1 za 67eur
malo pa coha po zadnjem blatniku ja z 195/50 r15
FALKEN 48EUR, GOODYEAR mislm da 54EUR!
Tak da mislm da morte pridt drugic na DOLENJSKO po gume!!!
It's not only ENDURO, it`s LIFESTYLE!
no jaz pa sem navedel tocen podatek nemsko izdelavo ne made in slovenia by SAVAJO-PO napisal/-a:Res ne vem kje dobite tako drage gume?rambo napisal/-a:mas maroagoni zeta linea,to kar sem jaz dal zaj na avto za 60eur komad,al pa te goodyear eagle F1 za 67eur
malo pa coha po zadnjem blatniku ja z 195/50 r15![]()
FALKEN 48EUR, GOODYEAR mislm da 54EUR!![]()
posta in dostava na dom. OK
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Lej sej se nism mislu kregat sam ce jih ta vulkanizer dobi od dobavitelja iz AVSTRIJE pol tud najbrz niso iz slo!
Jih je pa meu kolega na CLIO 1.8 16v oboje pa je isto drzal in isto kilometro je naredu, tak da mislm da pr isti firmi neb smelo bit tok razlike, ce sploh je!
Saj na RENAULT servisu je tud cena okol 75 EUR pa je MADE IN SLOVENIA gor, zdej pa ne vem
Jih je pa meu kolega na CLIO 1.8 16v oboje pa je isto drzal in isto kilometro je naredu, tak da mislm da pr isti firmi neb smelo bit tok razlike, ce sploh je!
Saj na RENAULT servisu je tud cena okol 75 EUR pa je MADE IN SLOVENIA gor, zdej pa ne vem
baje d so nek na dobovi ful pocen gume... mogoc ti kj ves o tem kje tocn ?JO-PO napisal/-a:Res ne vem kje dobite tako drage gume?rambo napisal/-a:mas maroagoni zeta linea,to kar sem jaz dal zaj na avto za 60eur komad,al pa te goodyear eagle F1 za 67eur
malo pa coha po zadnjem blatniku ja z 195/50 r15![]()
FALKEN 48EUR, GOODYEAR mislm da 54EUR!![]()
- gagi'd hype
- gagi'd hype
Ja napajalnega sm napelu, ostalo pa se nism ker sploh se nism nouga sprednga sistema prklaplu "montiru", en rca kabel pa ze mam nazaj napelan, zdj sam se za spredn sistem, pa kable nazaj naprej v vrate "to bo jeba",
Se prej pa bo en problem neki je fejst glasna masina ratala, po vsej verjetnosti je glava...
zanima me kok dolg se lahk vozm, ce bi bla glava mal zvita, sam ni krize, avto lepo dela, sam glasn je belo full kadi, pa tako cudno stimo da ko ohodis, cist razpihano...
drgac vode ne zmankuje, vsaj opazno ne, mogoce je kake 2dl manj
Se prej pa bo en problem neki je fejst glasna masina ratala, po vsej verjetnosti je glava...
zanima me kok dolg se lahk vozm, ce bi bla glava mal zvita, sam ni krize, avto lepo dela, sam glasn je belo full kadi, pa tako cudno stimo da ko ohodis, cist razpihano...
drgac vode ne zmankuje, vsaj opazno ne, mogoce je kake 2dl manj
@86-4PJ
Ja na DOBOVI je vulkanizer LASIC zlo pocen pa se FAJN MAMI je za pultom!!!
Drgac pa se ena zelo pocen varjanta VULKANIZERSTVO GORENC sIMON v Mirni peci!
Ta Simon je pa ponavad se kaksen % cenejs, tak da se lahko pozanimam
@gagi«d hype
Teb je pa zihr dihtnga sla, pa hmal zamenej!
Ja na DOBOVI je vulkanizer LASIC zlo pocen pa se FAJN MAMI je za pultom!!!
Drgac pa se ena zelo pocen varjanta VULKANIZERSTVO GORENC sIMON v Mirni peci!
Ta Simon je pa ponavad se kaksen % cenejs, tak da se lahko pozanimam
@gagi«d hype
Teb je pa zihr dihtnga sla, pa hmal zamenej!
- gagi'd hype
No da malo obnovim temo...
Neki je novosti...
No dobil sm zice od 1.8 16v, nov spredn sistem inpulse, dva wooferja dragstar, nov ojacevalec, novi zadnji blazilci, pa sigurno je se dost malenkosti...
v glavnem tule so slikce avta ze v letni obutvi... (kak mesec
)
no nej slikce same povejo...

No tole se mi je pa zgodil tale tden, v glavnem najbols bi blo ograjo okol avta nrdit

V glavnem plani za naprej so ko pride placa kupim 185 45 15, bo malo stisnjeno in precni presek bo manjsi...
pol pa se distancnike...
Pa 1.8 masino bi rad not dal, full, sam js nism glih mehanik, v glavnem ucit se bom sou k eneju ko bo menjavu, pol bi pa se js kej naredo...
No to je to...
Neki je novosti...
No dobil sm zice od 1.8 16v, nov spredn sistem inpulse, dva wooferja dragstar, nov ojacevalec, novi zadnji blazilci, pa sigurno je se dost malenkosti...
v glavnem tule so slikce avta ze v letni obutvi... (kak mesec
no nej slikce same povejo...

No tole se mi je pa zgodil tale tden, v glavnem najbols bi blo ograjo okol avta nrdit

V glavnem plani za naprej so ko pride placa kupim 185 45 15, bo malo stisnjeno in precni presek bo manjsi...
pol pa se distancnike...
Pa 1.8 masino bi rad not dal, full, sam js nism glih mehanik, v glavnem ucit se bom sou k eneju ko bo menjavu, pol bi pa se js kej naredo...
No to je to...