opletanje leve gume?!

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
jurcek3
Kraj: ljubljana

opletanje leve gume?!

Odgovor Napisal/-a jurcek3 »

med voznjo mi opleta leva guma, gor mam distancnike, kateri niso lepo sli gor in sem jih moral najprej prsraufati gor,in sem malo prevec zategnil, mislim da se mi je ob tem povecal premer luknje na distancniku, a je mozno da zaradi tega opleta?
jurcek3

sm dal dol distancnike pa ne opleta vec, zgleda da bom mogu kupt nove
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

Ti pa si model. :D
Enigma motorsport
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

in kko si loh sam distancnik gor posebi prsraufu na disk ? :roll:
Slika
jurcek3

pustmo podrobnosti :wink:
Uporabniški avatar
miko 55
Kraj: L . J .

Odgovor Napisal/-a miko 55 »

ajajaj
GOOGLE zihr ve!!!!!!!!!! Zato se googlajmo.
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
Uporabniški avatar
VARLEC
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a VARLEC »

:smt017 :smt017 :smt017 :smt026
:-)
lazo23

Odgovor Napisal/-a lazo23 »

Haha katere ma folk to me spominja na uno cesko risanko A JE TO :)
jurcek3

lazo23 napisal/-a:Haha katere ma folk to me spominja na uno cesko risanko A JE TO :)

a je bit tezko pametn na useh podrocjih a ne :?:
jurcek3

ce nekateri ne veste majo distancniki posebi lukno katero se prsraufa gor pred danimi feltnami tko da ne vem kaj je kle tok smesnga?!
Uporabniški avatar
Drmo

jurcek3 napisal/-a:ce nekateri ne veste majo distancniki posebi lukno katero se prsraufa gor pred danimi feltnami tko da ne vem kaj je kle tok smesnga?!
Jure ne bit hud. :wink: Nisi razlozu da ti je g. Span dal te distancnike, ki naj bi bili direkt za tvojga...se pravi direct fit :roll: Ocitno je bila sredinska luknja premajhna, kar mi deluje kot da bi bili od VW :?

Pa se to. Nimajo vsi distancniki teh lukenj. Jest naprimer jih nimam in tud ni nikjer na avtu niti na feltni tacga da bi jih lahk prsraufu.
Enigma motorsport
Uporabniški avatar
benč

Odgovor Napisal/-a benč »

Pa kaj se zdej norcujete iz njega...kr priznajmo si, da je ze vsak izmed nas kdaj kej improviziru in ce se "divja" ideja ni izsla, si se iz tega pac neki naucu.
Drugace pa Drmo: so distancniki, ki se prsraufajo na pesto glih tak kot se prsraufa disk(disk+distancnik in potem prsraufano) in ni take macole, da bi na renojevo pesto spravu VW distancnik.
LP
Slika
Uporabniški avatar
Drmo

benc napisal/-a:Pa kaj se zdej norcujete iz njega...kr priznajmo si, da je ze vsak izmed nas kdaj kej improviziru in ce se "divja" ideja ni izsla, si se iz tega pac neki naucu.
Drugace pa Drmo: so distancniki, ki se prsraufajo na pesto glih tak kot se prsraufa disk(disk+distancnik in potem prsraufano) in ni take macole, da bi na renojevo pesto spravu VW distancnik.
LP
No pa sem se neki novega zvedu :) Drgac pa ja, marskej se naucis k zajebes, tko je.

Glede VW distancnikov imas pa prav, ker je tist "vlozek" da das renojevo feltno na VW dost debel. Sem cisto pozabil, pa sam sem dajal feltno za renoja na Lupota :oops:

Ocitno je nekaj narobe z distancniki. Ce jih nebi unicil bi jih se lahko nesel nazaj k spanu.
Enigma motorsport
jurcek3

drgac mi gre pa na k.... k daje folk nevmesne komentarje in celo smeskote ker verjetn je premau intiligentn da bi kej napisu. folk to je tema okvare in pomoc, ne peskovnik za izlive vase intiligence z smeskoti in tud ni to tema o risankah a je to!?

distancnika sm kupu pr spanu za renoja, tko da ne vem zakaj je tak problem pr montazi,
kupu sm ju lansk let pa se na vrhu sta pofarbana in ne vem ce bi mi jih zamenjal,pa se racuna nimam bom su pogledt za nove po homologaciji in s sabo uzeu subler :wink:

mogoce kdo ve kje se se prodaja distancnike za renoja oz kje se jih da lohka delat
Uporabniški avatar
Drmo

jurcek3 napisal/-a:drgac mi gre pa na k.... k daje folk nevmesne komentarje in celo smeskote ker verjetn je premau intiligentn da bi kej napisu. folk to je tema okvare in pomoc, ne peskovnik za izlive vase intiligence z smeskoti in tud ni to tema o risankah a je to!?

distancnika sm kupu pr spanu za renoja, tko da ne vem zakaj je tak problem pr montazi,
kupu sm ju lansk let pa se na vrhu sta pofarbana in ne vem ce bi mi jih zamenjal,pa se racuna nimam bom su pogledt za nove po homologaciji in s sabo uzeu subler :wink:

mogoce kdo ve kje se se prodaja distancnike za renoja oz kje se jih da lohka delat
Kot clan kluba mas popust pri PRO-CAR-ju :wink:
Enigma motorsport
Odgovori