Velikost zvocnikov Clio III
Velikost zvocnikov Clio III
Imam samo vprasanje kaksna velikost zvocnikov gre v prednja vrata cliota III brez kaksnih rezanj itd...
Hvala
Hvala
Upam, da si lahko sposodm temo 
V Clia 1,2 16V letnik 2001, bi rad montiral se zvocnike v prtljaznik, kjer so za to namenjena mesta.
Problem je, ker ne vem kaksne mere naj bi montiral? Kaksni sploh pridejo v postev? Ovalci, okrogli?
Nisem nek fanatik avtoakustike, vendar od kar sem dal tweeterje v armaturko, nizkih tonov prakticno ni. Ko so bili samo v vratih nizkotonci je lepse delalo, tako da sedaj upam, da ce dam se kaksne dvosistemce v prtljaznik da bo malenkost boljse.
Ima kdo kaksen predlog kod bi lahko spravil kable za zadnje zvocnike do radia?
Hvala in LP
V Clia 1,2 16V letnik 2001, bi rad montiral se zvocnike v prtljaznik, kjer so za to namenjena mesta.
Problem je, ker ne vem kaksne mere naj bi montiral? Kaksni sploh pridejo v postev? Ovalci, okrogli?
Nisem nek fanatik avtoakustike, vendar od kar sem dal tweeterje v armaturko, nizkih tonov prakticno ni. Ko so bili samo v vratih nizkotonci je lepse delalo, tako da sedaj upam, da ce dam se kaksne dvosistemce v prtljaznik da bo malenkost boljse.
Hvala in LP
Huh, zdaj se tocno ne spominjam kaksne zvocnike imam vgrajene, ker so montirani ze nekaj let. Ce se ne motim je bila firma nekaj na M . Vem samo da so v vratih 13-ke, v armaturki pa tweterji s prilozenimi kretnicami.
Zadaj pa kolkr sem gledu ni nobenih kablov. Prostora pa tudi ni ravno veliko.
Enkrat sem dobil na Pioneerjevi strani neke podatke, kateri zvocniki grejo v avto. Sedaj pa ne morem dobit tega vn. Ima slucajn kdo link do tega?
P.S. Proizvajalc sem skoraj sioguren da je Magnum
Zadaj pa kolkr sem gledu ni nobenih kablov. Prostora pa tudi ni ravno veliko.
Enkrat sem dobil na Pioneerjevi strani neke podatke, kateri zvocniki grejo v avto. Sedaj pa ne morem dobit tega vn. Ima slucajn kdo link do tega?
P.S. Proizvajalc sem skoraj sioguren da je Magnum
Zadnjič spremenil Pr0ph3t, dne 08 Mar 2008, 22:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Kaksne tweeterje si pa dal, kako so rezani? Tebi se zdi, da ni nizkih tonov, ker so visokotonci preglasni. V vratih imas pa tudi najbrs koaxialni zvocnik, kateri ima ze vgrajen tweeter.Pr0ph3t napisal/-a:Upam, da si lahko sposodm temo
Hvala in LP
Spredaj daj sistem 13+tw, se raje pa 16+tw in zadaj ovalce ali pa 20tke, ce hoces imeti kaj basa.