Navadna hauba na ventilarco?

Kotiček renojevih starodobnikov
Odgovori
Uporabniški avatar
moofdi
Kraj: Radovljica

Navadna hauba na ventilarco?

Odgovor Napisal/-a moofdi »

Se da kako drugace postimat hlajenje, da bi na ventilarco dal navadno haubo brez bule?

Ker me mocno mika da bi razn nizanja pa feltn, mojo 19ko spravu v izgled navadne 19ke (navadna hauba, zadaj 16v znak dol pa 1.4 gor, spojler zadej dol, spredaj original podalske stran...), pa mogoce se mal v tuning motorja vrgu. Se pravi bi delov sleeperja. :twisted: :twisted:

Matra me zdej ta hauba z bulo, ker ce brez bule ne gre, se bo slo pac bolj v styling.

lp!
Če je ravno, ni zabavno.
Uporabniški avatar
killah bee
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a killah bee »

Lepo pristno R19-16V imas in ti bi unicu izgled :roll:

Dejte mal odrast, nimas nic od tega da imas sleeperja, le tvoj ego ma veciga u hlacah :D
Uporabniški avatar
moofdi

killah bee napisal/-a:Lepo pristno R19-16V imas in ti bi unicu izgled :roll:
Sej zato pa sprasujem, ker ce se ne da drugace zrihtat hlajenja pol ostane original stanje z manjsimi popravki (podalsek od lagune, gewinde, distancniki+original feltne, izpuh, muzka).

In tud ce bi delov sleeperja ni problema avto vrnt v original stanje (vsi 16v deli bi ostal doma), se ti ne zdi? :roll:
killah bee napisal/-a:Dejte mal odrast, nimas nic od tega da imas sleeperja, le tvoj ego ma veciga u hlacah :D
:? Trenutno mam avto za vozit za na siht, stisne se ga parkrat na mesec da se mal spuca in pol nebi blo nic drugac. Avto rihtam zarad sebe in osebno so mi "sleeperji" vsec. Tko da nima ego pa velikost v hlacah nobene veze s tem. Te zadeve rajse pokazem kje drugje kot pa na cesti...
Če je ravno, ni zabavno.
Uporabniški avatar
killah bee
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a killah bee »

Tko da nima ego pa velikost v hlacah nobene veze s tem. Te zadeve rajse pokazem kje drugje kot pa na cesti...
Bolj sploh nic kazat :wink: :)

Kar se pa tice sleeperja... Mah , sej mate svoje avte, delajte kar hocete. :D
Uporabniški avatar
privatnik
Kraj: CE

Odgovor Napisal/-a privatnik »

Jst ti odsvetujem menjavo haube predvsem zaradi hlajenja kolektorja, ker tale luknja zelo pripomore k hlajenju kolektorja, sploh na avtocesti, kjer kolektor tudi zazari. Ceprav so bile nekatere 16V brez luknje in tudi verjetno se kar so je jaz nebi "stran deval".
Uporabniški avatar
moofdi

privatnik napisal/-a:Jst ti odsvetujem menjavo haube predvsem zaradi hlajenja kolektorja, ker tale luknja zelo pripomore k hlajenju kolektorja, sploh na avtocesti, kjer kolektor tudi zazari. Ceprav so bile nekatere 16V brez luknje in tudi verjetno se kar so je jaz nebi "stran deval".
No samo to sem hotu vedet. Avto ostane original + par dodatkov. :twisted:

Tema se lahko zaklene/brise ipd.

lp!
Če je ravno, ni zabavno.
Uporabniški avatar
DragR

Odgovor Napisal/-a DragR »

Taprve ph1 niso mele, pa sklepam da so mel reklamacije, da so kolektorji pokal pa so pol to bulo uvedl :) To je moja teorija :lol:
Slika
Uporabniški avatar
axis
Kraj: Žiri

Odgovor Napisal/-a axis »

Brat je mel brez pa je delala skos pa se dela nikol problemov s tem
Pa k jo je prodal je mela 200kkm
Uporabniški avatar
DragR

Odgovor Napisal/-a DragR »

Ja no mogoce je pac sam dolgotrajno teranje po AC kriticno za kolektor... Kr Reno je bil zmeri sparovn in zmeri bo, nobene stvari ne da brezveze na avto :lol:
Slika
Odgovori