Clio 1.8 16v l.?? by GASPER update str.10

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Duli
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a Duli »

robi1000 napisal/-a:Jaz pa mislim da ta zadnji clio ni neoriginal. Tisti zadaj je 449 Sports blu ta spredaj je pa 432 Monaco Blue- Methyl Blue. Pa letvice ma pobarvane in pa znakce potrgane dol ter felge druge. Drgac pa pac redek ventilar letnik 95 z to barvo.
ta je biu ceu strihan na cist nerenojevo barvo pred dvema letoma. tko da se motis. ;)
Uporabniški avatar
XiWang

Odgovor Napisal/-a XiWang »

Drmo napisal/-a:Edino kar me moti je to da je prevec enobarven.
sej njegov ne bo cist ves v modrem, par stvari (plastik) bo v perla crni barvi. Drgac je grdo ja ce das vsak mozen koscek v barvo vozila. more bit mal kontrasta.

Tale barva je fajn, tud feltne niso zgresene...sam so pa obupne zadne luci in ogledala pa clean-look mi tud ne sede uzadi :?

Slika

ce tko pogledam pol smo pa ze skor tukej nekje :D

Slika

Aja tisti k se niste dojel da se bo avto 100% barval v drugo barvo...odnehajte ga prepricvat da nej da original ker je ze smesno :wink:
ne hiti počasi....
Uporabniški avatar
robi1000
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a robi1000 »

Evo en primerek 432 methyl blue, meni zgleda zelo podobno kot tisti ventilar, oziroma se malo lepse ker se bolj lesketa...

Slika

To je drugace original barva, da ne bo nesporazuma (432). Lahko da je pa un samo podoben.
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."
Slika
Uporabniški avatar
gasper12

Odgovor Napisal/-a gasper12 »

ta je tud kr lepa ja
Uporabniški avatar
killah bee
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a killah bee »

Jest bi ga kodrlajsasto pobarval :lol: :twisted:
Uporabniški avatar
dgorica
Kraj: KNEŽA okolica TOLMINA

Odgovor Napisal/-a dgorica »

tko ku ta tazadn al pa taprvi bi jst strihnu teska odlocitev
lp car. megane 1.9 dci
Uporabniški avatar
gasper12

evo to so pa vsi kosi k so crne barve.ucer sem jih dobu in so pa perla crne barve. kosi pa so plastike pr brisalcih,brisalci,cepki za zadnje sipe,sobe za vodo,pa intake na haubi crn bo pa tud sibedah sam je se tm.
Slika
Slika
Uporabniški avatar
Duli

lepu lepu. :)
Uporabniški avatar
Duli

clio open napisal/-a:Lepo :shock: a to je kj kitan, al sam sprican?
sej nimas to kej kitat, razn ce bi blo kod poceno. tku da pomojem je samo presprejano.
Uporabniški avatar
XiWang

Heh dalec od tega da bi blo samo spricnen...prvo spucan z razmascevalcem, potem plastic primer, potem sprickit in nato barvanje. je pa gladko zdej ko sipa :wink: Mogoce se na slikah ne vid tok dobr...
ne hiti počasi....
Uporabniški avatar
XiWang

clio open napisal/-a:
K na sliki zgleda ful gladko, sama plastika ma pa svojo teksturo... Zato sm mislu :oops:
si v pravo smer razmislu :wink:
ne hiti počasi....
Uporabniški avatar
gasper12

tko kot je napisu xi-wang je pobarvano tko kot je treba in tud v pec je blo dano. sicer bo pa avto nasledn petek ze doma in se ga zacne sestavlat nazaj. :lol:
Uporabniški avatar
Duli

XiWang napisal/-a:Heh dalec od tega da bi blo samo spricnen...prvo spucan z razmascevalcem, potem plastic primer, potem sprickit in nato barvanje. je pa gladko zdej ko sipa :wink: Mogoce se na slikah ne vid tok dobr...
ja sej vem kaksen je postopek, samo kita pa gor ni blu nc nanesenga, tu sm js mislu. :D
Uporabniški avatar
gasper12

trenutno se cakam avto in mam en set stevcev doma in se zdej igram kako bom naredu osvetlitev in tle je ena ideja.seveda je narjeno z flomastrom da nau kdo mislu da bom kr tko dau v avto.cagr bi bil loh pa bel al pa modr
Slika
Slika
Uporabniški avatar
gasper12

no glede na to da hocm osvetlitev tako kot na radiu sem se tega tud na podobn nacin lotu na original stevcih.tole je nekak kako bo zgledal sam je trenutno pobarvano z flomastrom kasnej pa pride folija.nisem pa se sigurn ce bojo original stevci lahko da se lotim to na belih.
Slika
Zaklenjeno