robi1000 napisal/-a:Jaz pa mislim da ta zadnji clio ni neoriginal. Tisti zadaj je 449 Sports blu ta spredaj je pa 432 Monaco Blue- Methyl Blue. Pa letvice ma pobarvane in pa znakce potrgane dol ter felge druge. Drgac pa pac redek ventilar letnik 95 z to barvo.
ta je biu ceu strihan na cist nerenojevo barvo pred dvema letoma. tko da se motis.
Drmo napisal/-a:Edino kar me moti je to da je prevec enobarven.
sej njegov ne bo cist ves v modrem, par stvari (plastik) bo v perla crni barvi. Drgac je grdo ja ce das vsak mozen koscek v barvo vozila. more bit mal kontrasta.
Tale barva je fajn, tud feltne niso zgresene...sam so pa obupne zadne luci in ogledala pa clean-look mi tud ne sede uzadi
ce tko pogledam pol smo pa ze skor tukej nekje
Aja tisti k se niste dojel da se bo avto 100% barval v drugo barvo...odnehajte ga prepricvat da nej da original ker je ze smesno
evo to so pa vsi kosi k so crne barve.ucer sem jih dobu in so pa perla crne barve. kosi pa so plastike pr brisalcih,brisalci,cepki za zadnje sipe,sobe za vodo,pa intake na haubi crn bo pa tud sibedah sam je se tm.
Heh dalec od tega da bi blo samo spricnen...prvo spucan z razmascevalcem, potem plastic primer, potem sprickit in nato barvanje. je pa gladko zdej ko sipa Mogoce se na slikah ne vid tok dobr...
tko kot je napisu xi-wang je pobarvano tko kot je treba in tud v pec je blo dano. sicer bo pa avto nasledn petek ze doma in se ga zacne sestavlat nazaj.
XiWang napisal/-a:Heh dalec od tega da bi blo samo spricnen...prvo spucan z razmascevalcem, potem plastic primer, potem sprickit in nato barvanje. je pa gladko zdej ko sipa Mogoce se na slikah ne vid tok dobr...
ja sej vem kaksen je postopek, samo kita pa gor ni blu nc nanesenga, tu sm js mislu.
trenutno se cakam avto in mam en set stevcev doma in se zdej igram kako bom naredu osvetlitev in tle je ena ideja.seveda je narjeno z flomastrom da nau kdo mislu da bom kr tko dau v avto.cagr bi bil loh pa bel al pa modr
no glede na to da hocm osvetlitev tako kot na radiu sem se tega tud na podobn nacin lotu na original stevcih.tole je nekak kako bo zgledal sam je trenutno pobarvano z flomastrom kasnej pa pride folija.nisem pa se sigurn ce bojo original stevci lahko da se lotim to na belih.