Clio Williams l.94 No. 6035
ce so ti tam kej delali, ves h komu se lahko obrnes
GOOGLE zihr ve!!!!!!!!!! Zato se googlajmo.
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
Tam = kje?miko 55 napisal/-a:ce so ti tam kej delali, ves h komu se lahko obrnes
"ves h komu se lahko obrnes" = Kdo?
Torej Williams se odjavlja iz prometa, zato me zanima, ce mi lahko kak forumovec pomaga poiskati kak poceni avtomobicek (kak peugeot 205 ali 106), ker pri renaultu mislim da je vse predrago (razen morda R5). Denarja pa trenutno res nimam prav veliko.
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."

Sravf je bil isti ja, ampak se nisem slisal da bi kkdo menjal sravf od jermenice oziroma, da bi ga kje odlomilo. Pa tudi zategnil ga ni nihce prevec. Na vprasanje kako je to mogoce je pa odgovor enostaven... RENAULT! In ja, osusil me bo zelo. Sicer pa se meni dogajajo okvare za katere bi tezko rekel da so normalne in mi je to ze pocasi smesno. Naceloma so stvari, ki pri avtu ne crknejo. No pri meni tudi to crkne, ker so vse stvari ki lahko crknejo nove. In potem crknejo tiste ki naj ne bi nikoli crknile.
Clio 2.0 16V Williams 94'

No tkole to zgleda:
Pod pokrovom jermenic naju je cakalo presenecenje

odlomljen vijak jermenice

tu se lepo vidi kako se je odmicna vrtela po jermenici

tukaj se pa vidi fazo...
...aha, na pulley-jih zgleda uredu ("cahni" na jermenicah in pokrovu ventilov so poravnani)

...tukaj pa neki ne stima...

Ocitno je jermen preskocil. Upejmo na najboljse, ceprav ne zgleda obetajoce.
Mozno je da se je vijak odlomil/zavil ko se je motor vrtelo na tej jermenici, vendar to ni nujno razlog. Motor je treba zdej podret, glavo dol, da se vidi kaj je za zamenjat.
Robi sej bos postimal, bomo nasli odmicne zate, po cimbolj ugodni ceni
Pod pokrovom jermenic naju je cakalo presenecenje

odlomljen vijak jermenice

tu se lepo vidi kako se je odmicna vrtela po jermenici

tukaj se pa vidi fazo...
...aha, na pulley-jih zgleda uredu ("cahni" na jermenicah in pokrovu ventilov so poravnani)

...tukaj pa neki ne stima...

Ocitno je jermen preskocil. Upejmo na najboljse, ceprav ne zgleda obetajoce.
Mozno je da se je vijak odlomil/zavil ko se je motor vrtelo na tej jermenici, vendar to ni nujno razlog. Motor je treba zdej podret, glavo dol, da se vidi kaj je za zamenjat.
Robi sej bos postimal, bomo nasli odmicne zate, po cimbolj ugodni ceni
Enigma motorsport
-
Gost