-delo bi racunal okrog 3 ure, se prav ene 100eur
-mozna menjava podlog ene 50eur
-optika avta 40-50eur
Se prav fuuul
Predlogi?
Spletna trgovina Orange Audio - avtoakustika, zvočniki, ojačevalci in še večhm hm, tole je zanimiu. am am, kaj pa une podloge?? glede na to da se niso ble menane? bi jih blo treba ane.86-4PJ napisal/-a:a so prfuknen![]()
JENKO, Virmase 195, Skofja Loka, cena 60eur z optiko vred in vsemi papirji za homologacijo ti da zraven![]()
pocakas ene 2 urce gres na kafe zravn in to je to![]()
04/502-23-11
g. Uros ( on ma mislm da to cez pa sam menja fedre) z njim se bos vse zmenu za termin in dokoncno cenolp
Spletna trgovina Orange Audio - avtoakustika, zvočniki, ojačevalci in še večPol pa ql. Aja, a ti si jih k njemu pelu zamenat?86-4PJ napisal/-a:nwm ... to ti bo ze un povedu
Spletna trgovina Orange Audio - avtoakustika, zvočniki, ojačevalci in še večna vzmeteh/amortizerjih so itak samo eni lezaji - tisti na vrhu, kjer pride nosilec v stik s karoserijo... (ko obracas volan, se s kolesi obracajo tudi amortizerji in vmes so lezaji)Ziga00 napisal/-a:Se prav fuuulzna se pa zgodit da bi mogu tud neke lezaje menjat... Sam kwa pa jst vem kere je to mislu.
Aha, pol glede na starost avta... Bi jih blo treba menatclio_dizel napisal/-a:na vzmeteh/amortizerjih so itak samo eni lezaji - tisti na vrhu, kjer pride nosilec v stik s karoserijo... (ko obracas volan, se s kolesi obracajo tudi amortizerji in vmes so lezaji)Ziga00 napisal/-a:Se prav fuuulzna se pa zgodit da bi mogu tud neke lezaje menjat... Sam kwa pa jst vem kere je to mislu.
Spletna trgovina Orange Audio - avtoakustika, zvočniki, ojačevalci in še večAha, ubistvu dost pocen no. Hja, ti mas torzijo, jst mam zad ze fedre, tk da me drazji prideGlicerin napisal/-a:Evo jst sm v ponedeljek na vulco-tu v Tolminu nizal me je prslo 35eur delo cca. 1,5h in 25eur optika, pa zadi mi torzije ni mogu spustit kr ni mel orodja.
Spletna trgovina Orange Audio - avtoakustika, zvočniki, ojačevalci in še več

Spletna trgovina Orange Audio - avtoakustika, zvočniki, ojačevalci in še več