navodila za vpis radio code
navodila za vpis radio code
Prosim, ce mi kdo pove kako se vnese coda za radio. Imam Espace 2003.
Re: navodila za vpis radio code
Preko daljinca ob volanu !!
S kolesckom premikas stevilke z spodnjo tipko pa jo potrdis !!
-
etore
to mam tudi jst problem. kokr je ze napisal kolescek vrtis za cifro, spodnja tipka ce jo pritisnes skoci na naslednjo stevilko ce jo pa drzis pa potrdis kodo. pazi da ne falis ker potem se ti cas da ti pokaze ponovno 0000 podaljsa
Hvala, v knjigi je bila le coda za CD 
[quote="prfoks"]Hvala, v knjigi je bila le coda za CD :)[/quote]
lep pozdrav ce se ne ves kode radija bos moral na servis z prometno tam ti dajo kodo brez prometne ne gre in ne po telefonu imel isti problem na laguni ono kaj so napisali drzi ali na multifunkciskem volanu ali na samem radiju lahko vpises stevilko ce jo seveda imas pozorno poglej navodila in pazi ko prvic odtpkas in ce si se zmotil lahko traja 1 uro da lahko spet utipkas ponovno in ce spet narobe se cas spet lahko podaljsa zato pocasi
lep pozdrav ce se ne ves kode radija bos moral na servis z prometno tam ti dajo kodo brez prometne ne gre in ne po telefonu imel isti problem na laguni ono kaj so napisali drzi ali na multifunkciskem volanu ali na samem radiju lahko vpises stevilko ce jo seveda imas pozorno poglej navodila in pazi ko prvic odtpkas in ce si se zmotil lahko traja 1 uro da lahko spet utipkas ponovno in ce spet narobe se cas spet lahko podaljsa zato pocasi
Miran hvala:) Sem imel to sreco, da so mi jo po tel povedali:) Ker v knjigi je bila koda za CD ?!!!!
Preko daljinca ob volanu !!sabla napisal/-a:A ima kdo navodila kako vnesti kodo v avtoradio renault clio ( original ).
Kako in kje bi dobil kodo v primeru da pozabim kakšna je?
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Koda je vpisana v garancijski knjižici.Vneseš pa jo lahko tudi direktno na samem avoradiu.Z tipkami od 1-4 vneseš kodo(naprimer če bi imel kodo 1234;pritisneš enico enkrat,dvojko dvakrat,trojko trikrat,štirico štirikrat,)z daljšim pritiskom na številko 6 pa jo potrdiš.sabla napisal/-a:A ima kdo navodila kako vnesti kodo v avtoradio renault clio ( original ).
Kako in kje bi dobil kodo v primeru da pozabim kakšna je?
Včasih vozim hit,včasih pa počas
Imam kodo 9908, ali mi lahko kdo pove kako vnesem nulo na št.3 ?
(Display mi ne dela)
http://forum.eserviceinfo.com/viewtopic ... 598#221598
(Display mi ne dela)
http://forum.eserviceinfo.com/viewtopic ... 598#221598
če boš prevečkrat zaj***l ti lahko zablokira radio, kok sm jst informiran.krofeta napisal/-a:Misli, da ni tako enostavno....Očitno ne prime. Tipke začnejo po dolgem pritisku na 6. piskati.
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.