original nalepka na zadnjem steklu "Renault Elf"
original nalepka na zadnjem steklu "Renault Elf"
Na zadnjem steklu je z notranje strani prilepljena originalna nalepka "Renault Elf", ker je avto star ze osem let je odstranjevanje skoraj nemogoce. Sprasujem za nasvet, kako na steklu prijazen nacin odstraniti to navlako. Hvala za mnenja.
Vede?ć
Re: original nalepka na zadnjem steklu "Renault Elf&quo
Zamenjas s sipo ki nima te nalepkeLipe napisal/-a:Na zadnjem steklu je z notranje strani prilepljena originalna nalepka "Renault Elf", ker je avto star ze osem let je odstranjevanje skoraj nemogoce. Sprasujem za nasvet, kako na steklu prijazen nacin odstraniti to navlako. Hvala za mnenja.
Malo heca!
Probaj z ziletko - podobno kot smo vcasih odstranjevali registracijsko nalepko na "sofersajbi".
Potem pa se alkohol , ce ostane kaj lepila in to je to....
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
kako pa mislte da se sprav folijo dol s sipo, z zeletkoTommy28 napisal/-a:Z ziletko nikoli!Shusuglao napisal/-a:nitro razrecilo
malo namakas da mehko rata potem pa spraskas dol in obrises lim stran
jaz z ziletko nebi strasil po sipi ker se lahko kaj spraska
Jaz se nikoli nisem poskodoval nobene sajbe z njo.
js sm mel toto nalepko tudi gor! dal sem jo pa odstranit pri enemu lokalnemu kateri lepi nalepke na avto ... Mel je pa nekaj podobnega kot zeletka ampak ni bla zeletka! V bistvu nimam pojma kj je blo sam vem da ni blo ostro! Nakoncu je scistil z alkoholom in ni nobenih sledi od nalepke! Tudi tisto veliko belo SLO nalepko mi je odstranil na ist nacin!
Cena: 1kavica oz. 1eur
Cena: 1kavica oz. 1eur
www.facebook.com/avto.deli <- Vse za vaš jekleni konjiček
- Pocket_Rocket
- Kraj: GO-LJ
kaj nisi probau od znotri? za wapom cistit,hahaahapiksna napisal/-a:Vse nalepke odzunej avta sem spravu dol z sluzbenim visokotlacnim cistilcem po domace strajfiks. Temperaturo ma max pa gasa.
odznotrej pa se nism probov.
kot pravim, vse, ampak cist use nalepke grejo lepse dol z pomocjo fena
pol pa za lepilo pac kako cistilo uzames
- MeGaNe_16V
- Kraj: Zasavje, Maribor
s fenom...ceprav men je sla pa cist lepo dol...
sam pr robi sm mal zacohnu pa dol potegnu...se lima ni blo gor.. sam po robovih je blo mal umazanije...sm pa kr z original cistilom, ki pride zraven nove sajbe spucu
Drugace pa nalepke s Puromatom (wap) ni pametni cistit dol s pleha... moj prjatu j to delu pa mu je barvo zraven dol potegl
norc...
Drugace pa nalepke s Puromatom (wap) ni pametni cistit dol s pleha... moj prjatu j to delu pa mu je barvo zraven dol potegl