Kot sem ze prejsnji teden napisala, sem v cetrtek kupila laguno grandtour 1.9 dci letnik 04, prevozenih 125 000 km.
Danes sem pa cisto slucajno sla na pooblasceni servis, da mi spremenijo jezik osnovnega menija in menija navigacije iz italijanskega v angleskega in ko mi mehanik preklopi na tester mi je zaznalo 4 napake. Ko sem pa ga vprasala kaj to pomeni in koliko bi to popravilo stalo, se mi pa zacne smejati, tak da me je to ful razpizdlo in sem se dobesedno skregala z njimi, saj mi mora vndar on svetovati, saj je zato tam. Zdaj ne vem, ce me je napizdil, kao da mi je te napake zbrisal, konec tedna moram pa spet priti na tester, da bo prevero, ce se napake spet ponavljajo in adijo spet 20eur.

Zanima me tudi kake napake so to, kaj je narobe in kolko pride popravilo tega, kar si niti pod priblizno ne morem predstavljati in ce je nekaj velikega, potem bom uveljavljala garancijo, ker je trgovec zagotovil, da je z avtom vse ok. Dal mi je kao 1 mesec garancije, ceprav je v zakoniku napisano 6 mesecev, pa saj ni vazno v glavnem meni po 4 dneh tester zazna napake.
Moram se pa opomniti tudi to, da ko se peljem po malem klancku navzdol v 3 prestavi pri priblizno 1800 obrati (mrzla masina) mi avto zacne cukati, pol pa ko se segreje pa neha, vndar ne vedno, tak da sem jaz to mislila da je to nekaj cisto normalnega. Nisem si mislila, da bi blo kaj narobe, ker se mi ni prizgala nobena lucka, tak da nevem no..............prosim pomagajte mi z nasveti, ker drugace me res lahko ti na servisih ful nategn...jo