homologacijski kartoncek
homologacijski kartoncek
Pozdravljeni!
V petek sem sel v Maribor na RTI, da bi oddal vlogo in se narocil za homologacijo sportnega izpuha powerful. Tam mi je gospa rekla, da moram imet homologacijski kartoncek ker je avto letnik 1995 in mi rekla da si ga naj zrihtam in naj potem pridem nazaj. Zanima me kje si lahko to zrihtam in ce mi bodo policaji tezili ker se nimam homologirano. Imam pa izpuh na cliotu 1.2 in je kar glasen.
Najlepsa hvala za odgovor!
V petek sem sel v Maribor na RTI, da bi oddal vlogo in se narocil za homologacijo sportnega izpuha powerful. Tam mi je gospa rekla, da moram imet homologacijski kartoncek ker je avto letnik 1995 in mi rekla da si ga naj zrihtam in naj potem pridem nazaj. Zanima me kje si lahko to zrihtam in ce mi bodo policaji tezili ker se nimam homologirano. Imam pa izpuh na cliotu 1.2 in je kar glasen.
Najlepsa hvala za odgovor!
zdravo,
jaz sem imel isti problem pri R19. Po klicanju na pooblascene servise, Renault slovenija itd...sem prisel do telefonske 07/331 54 03 (mislm, da je od revoza), na kateri sem se z nekom zmenil da mi poslje obrazec za izdajo kartoncka. Podatke sem izpolnil, faxiral nazaj in dobil v parih dneh po posti kartoncek. Mislim, da je pisalo kot da se gre za duplikat nisem pa 100%...
stevilka upam da je se prava, jaz sem rabil to zadevo dobre 2 leti nazaj...
jaz sem imel isti problem pri R19. Po klicanju na pooblascene servise, Renault slovenija itd...sem prisel do telefonske 07/331 54 03 (mislm, da je od revoza), na kateri sem se z nekom zmenil da mi poslje obrazec za izdajo kartoncka. Podatke sem izpolnil, faxiral nazaj in dobil v parih dneh po posti kartoncek. Mislim, da je pisalo kot da se gre za duplikat nisem pa 100%...
stevilka upam da je se prava, jaz sem rabil to zadevo dobre 2 leti nazaj...
ce bi se usi ravnal pozakonu se po cest nebi vozlo vsaj 40% avtov
ce se gremo predpise: vsaka sprememba mora biti upisana v Homolomo kartoncek
ce le tega ni bilo zraven vozila ga je treba priskrbeti na pooblascenih prodajalcih
dokler ni sprememba napisana v homolomo kartoncek se vozilo NE sme vkljuciti v promet
vozilo je potrebno na pregled pripeljati na prikolici ali z kksnim drugim vozilom
tak je to
tudi ce se vozis po predpisih, vse je odvisno od policajev, so dobre volje, slabe, zajebani al haj, od njih je odvisno ce ti bojo tezili!
@nicco: kaj pa mas ti na autu da bi blo treba homologirat?
ce se gremo predpise: vsaka sprememba mora biti upisana v Homolomo kartoncek
ce le tega ni bilo zraven vozila ga je treba priskrbeti na pooblascenih prodajalcih
dokler ni sprememba napisana v homolomo kartoncek se vozilo NE sme vkljuciti v promet
vozilo je potrebno na pregled pripeljati na prikolici ali z kksnim drugim vozilom
tak je to
tudi ce se vozis po predpisih, vse je odvisno od policajev, so dobre volje, slabe, zajebani al haj, od njih je odvisno ce ti bojo tezili!
@nicco: kaj pa mas ti na autu da bi blo treba homologirat?
-
francnovak
- Kraj: SLOVENIJA
homologacija izpuha
Ja, ce ruzi za popizdit, zakaj si ga pa sploh montiral??? Mislis, da ti bodo kaj takega potrdili?
francnovak
Hmm zanimive so te cene ja, tud jaz potrjujem da je duplikat 18eur ce ga narocis direktno iz Nissan Renault Slovenija, drugi pa izgleda majo svoje cene ki omogocajo izdajo duplikata.vepar napisal/-a:zakaj sem pa jaz pol prejsni teden placal 36eur na lpp za duplikat kartoncka?
Tud glede homologacije so cene od kraja do kraja drugacne. Kolikor vem naj bi blia cena 32eur/predelavo. V Novi Gorici je brat za homo feltn dal 22eur. Jst pa za feltne,vzmeti in novi homo kartoncek placal 57eur.
Clio je zakon!